Εβελίνα Παπούλια VS Φαίης Σκορδά: «Γλυκιά μου, αυτό είναι κιτρινισμός»

Η παρουσιάστρια έκοψε στον αέρα τη θέση της ηθοποιού κι εκείνη βγήκε οργισμένη στο τηλέφωνο

Το πρωί της Τετάρτης, η Εβελίνα Παπούλια εξέφρασε την άποψή της μέσω του Ελληνικός 93,2 για τα γεγονότα, όχι εστιάζοντας στην περίπτωση της Ζέτας Δούκα κατά του Κιμούλη αλλά στο γενικότερο πλαίσιο αυστηρού τρόπου που η ίδια θεωρεί διαπαιδαγώγηση.

Όταν η ηθοποιός άρχισε να μιλά για την πολύ αυστηρή και προσβλητική δασκάλα της που εκείνη αγαπούσε αλλά και για τον Κάρολο Κουν που συνήθιζε να προσβάλει τους ηθοποιούς του ως μέσο διαπαιδαγώγησης, η Φαίη Σκορδά έκοψε το απόσπασμα και είπε: «Για μένα τη συγκεκριμένη ημέρα δεν χωρούν τέτοιου είδους τοποθετήσεις».

Η στάση της Φαίης εξόργισε την Εβελίνα Παπούλια η οποία ζήτησε να παρέμβει τηλεφωνικά: «Με εξέθεσες και λυπάμαι πάρα πολύ για αυτό. Τι δεν είναι της παρούσης; Στο παρελθόν ακόμα και ο Κουν εξευτέλιζε τους ηθοποιούς του και ήταν ένα μέσο διδασκαλίας. Το έχω βιώσει κι εγώ. Δεν είναι αποδεκτό τώρα πια. Γλυκιά μου ήταν κιτρινισμός αυτό το πράγμα. Δεν άφησες όλο το απόσπασμα. Δεν το άφησες να ακουστεί όλο το απόσπασμα!».

«Η βία είναι ένα άλλο κομμάτι. Είναι κατακριτέα έτσι κι αλλιώς από τη φύση της. Εγώ δεν αναφέρθηκα καν σε αυτό το κομμάτι. Ο Γιώργος και η Ζέτα είναι άνθρωποι που αγαπώ και δεν θα πάρω κανενός  τη θέση γιατί δεν μου αρμόζει».

Δες στα παρακάτω 2 videos τόσο τη θέση της ηθοποιού όσο και τι έγινε όταν συνομίλησε με τους συντελεστές της εκπομπής; Τι απάντησε στην πρόσκληση της εκπομπής; Γιατί θεώρησε πως η παρουσιάστρια κάνει κιτρινισμό;

 

 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed