Ο ετεροθαλής αδερφός του Αντώνη Καρυώτη: «Ήταν λίγο χαμηλής νοημοσύνης. Τα άλλα παιδιά έχουν κάποιες ιδιαιτερότητες»

«Τα παιδιά ήταν ξυπόλητα, έμεναν μέσα σε τρώγλες» – Τα σχόλια στο πάνελ της Καινούργιου και πώς αντέδρασαν στις αποκαλύψεις

Ο ετεροθαλής αδερφός του Αντώνη Καρυιώτη, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο Blue Horizon όταν σπρώχτηκε στην θάλασσα από υπάλληλο του πληρώματος, μίλησε για πρώτη φορά στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είχα επαφές περισσότερο με τη μητέρα μου και λιγότερο με τα παιδιά. Είχε κι αυτή κάποια θέματα, κάποιες φοβίες και δεν πήγαιναν σχολείο. Τα παιδιά ήταν σαν αγρίμια ως προς τον κόσμο απ’ έξω. Ακόμα και εγώ όταν πήγαινα, όταν ήταν μικρά φοβόντουσαν και κρύβονταν. Της είχα πει μην τα κρύβεις και μου έλεγε όχι άσε τα μέσα. Ο Αντώνης ήταν καλό παιδάκι, πήγαινε στα μαγαζιά, έκανε θελήματα στον κόσμο. Του άρεσε να πηγαίνει Αθήνα και Πειραιά να βλέπει κόσμο».

Στην συνέχεια είπε: «Ό,τι λεφτά μάζευε, πήγαινε επάνω, τα έτρωγε και γυρνούσε ξανά. Ήταν λίγο χαμηλής νοημοσύνης. Τα άλλα παιδιά έχουν κάποιες ιδιαιτερότητες. Ιδίως μετά που πέθανε η μητέρα μου, ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα. Τα παιδιά ήταν ξυπόλητα, έμεναν μέσα σε τρώγλες. Τα συναισθήματά μου είναι όπως όταν χάνεται κάθε άνθρωπος, πόσο μάλλον όταν είναι της οικογένειας. Απλά εγώ το έμαθα πολύ ξαφνικά και με ενημέρωσε ένας φίλος μου… Το θέμα είναι να δικαιωθεί το παιδί και κάποιοι άνθρωποι να πάρουν τον δρόμο τους» είπε για τον θάνατο που είχε ο Αντώνης Καργιώτης». Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed