Οι ιθύνοντες αναζητούν τη χρυσή τομή – Όλο το ρεπορτάζ

Η νέα χρονιά, το 2024, θα είναι γεμάτο ανατρεπτικές επιλογές και σειρές που αναμένεται να σκίσουν. Μιλάμε, φυσικά, για τον «Έρωτα Φυγά», αρχικά, τη σειρά που πρόκειται να ξεκινήσει στις 15 Ιανουαρίου στον ΑΝΤ1. Ακόμα, όμως, ο ΑΝΤ1 ψάχνει να βρει χώρο για να παίζει καθημερινά η σειρά και συγκεκριμένα, αναζητούν την ώρα.

Ο σταθμός ψάχνει χώρο γιατί έχει ήδη 4 σειρές σε εξέλιξη. Οι «Ψυχοκόρες» έρχονται μετά το Πάσχα στον ελεύθερο ΑΝΤ1 και τότε κάτι πρέπει να αποχωρήσει για να χωρέσουν τα 2 νέα σίριαλ. Για τον «Έρωτα Φυγά» ο ΑΝΤ1 ψάχνει χώρο για prime time και όχι στις 8 ή νωρίτερα. Αυτή τουλάχιστον είναι η αρχική σκέψη.

Η αγωνία του καναλιού και των συντελεστών είναι αν όντως η σειρά μπει από τις 21:00 και μετά, ποια θα είναι η αποδοχή της από το τηλεοπτικό κοινό και αν τα πράγματα θα κυλήσουν ομαλά. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που μιλάνε συνεχώς οι πρωταγωνιστές στα ΜΜΕ, «για να δημιουργούν αναμονή στο κοινό, για να μην τους ξεχάσουν» ανέφεραν και στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Περισσότερες εξελίξεις, υποθέσεις επεισοδίων, spoilers, φωτογραφικό υλικό και όσα θέλεις να ξέρεις για τις ελληνικές σειρές βρίσκονται στο youtube κανάλι GREEK TV σειρές και spoilers.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.