Επέστρεψε ο Μικρούτσικος και μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του

«Όσο κι αν πολλές φορές ερίζουμε, αντιδικούμε, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί ήταν η τελευταία κίνηση για να δώσω αυτή τη μάχη που έδωσα…»

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, όσο κι αν πολλές φορές ερίζουμε, αντιδικούμε, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί ήταν η τελευταία κίνηση για να δώσω αυτή τη μάχη που έδωσα. Μια μάχη που  στον κύριο Πλουμίδη, τον γιατρό-καθηγητή του Υγεία  οφείλω πολλά για τη ζωή μου την ίδια» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Θέλω να ευχαριστήσω την Έλενα που ήταν από το πρωί μέχρι το βράδυ δίπλα μου. Είναι σπουδαίο πράγμα, έχουμε δύο μέρες που είμαστε στο σπίτι, το ίδιο συμβαίνει… Της βγήκε η ψυχή της Ελένης γιατί απάντησε στο 95% ενός τσουναμιού μηνυμάτων απέναντι στον κόσμο, με συνέπεια, με αγάπη και με ενημέρωση. Εγώ ήμουν στον… άλλο κόσμο και μου έλεγε “πήρε ο τάδε, πήρε εκείνος…”. Τέτοια αγάπη μόνο άνθρωποι που τη δέχονται αξίζουν να δίνουν μια μάχη παραπάνω. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ». Δες όσα είπε και πώς τον καλωσόρισε η Κατερίνα Καινούργιου:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed