Ένταση στο OPEN με την Τσολάκη και την Φραγκάκη για το λάθος που εξέθεσε

«Μη μου το κάνεις τώρα αυτό. Έχω πει συγγνώμη» – Η αποκάλυψη για τις παρασκηνιακές συζητήσεις και τη δήλωση που εξέθεσε on air πρώην σύντροφο

«Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, με όλο αυτό που έχει ξεσπάσει με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την Όλγα Τρέμη. Πριν από μερικά χρόνια, ο αείμνηστος Ζάχος Χατζηφωτίου είχε δηλώσει σε συνέντευξή του για τη σχέση του με την Έλενα Χριστοπούλου» ανέφερε η Μαρία Φραγκάκη και προκάλεσε την έκρηξη της παρουσιάστριας.

«Μη μου το κάνεις αυτό. Επειδή ήταν στη δική μου εκπομπή στον Alpha και περάσαμε πάρα πολύ άσχημα και δύσκολα. Ατόπημα ήταν κι εκείνο, φέραμε την Έλενα Χριστοπούλου σε πάρα πολύ δύσκολη θέση» απάντησε ενοχλημένη η Ελένη Τσολάκη.

«Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη στιγμή και για την ίδια, μια στιγμή και εμάς που δεν είχαμε σκεφτεί την προέκταση και το αφήσαμε να περάσει. Δεν κατηγορώ κανέναν αλλά ήταν μία πάρα πολύ κακή στιγμή. Αναλαμβάνω σαν επικεφαλής την ευθύνη και έχω πει τη συγγνώμη μου από την πρώτη ημέρα. Αφορούσε μια γυναίκα και την επόμενη ζήτησα συγγνώμη».

«Όφειλα να προστατεύσω έναν άνθρωπο που δεν ήταν παρών. Βρέθηκα με την Έλενα και το συζητήσαμε και ήταν κάτι που την είχε πειράξει και το είχε μέσα της, τα ξεκαθαρίσαμε, της ζήτησα συγγνώμη. Καμιά φορά η μεταμέλεια και να ζητάμε μια συγγνώμη για το λάθος μας ή την ευθύνη που δεν πήραμε, είναι μέσα στο παιχνίδι. Αρκεί να είμαστε ειλικρινείς». Δες αναλυτικά στο παρακάτω απόσπασμα:
Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed