Η ενόχληση της Σκορδά με την «δημόσια» κηδεία της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου

«Δεν τόλμησε κανείς να στείλει κάμερα. Θα είναι πολύ άσχημο αν συμβεί» – «Δεν υπάρχει πενθόμετρο, το πώς πενθεί ο καθένας έχει να κάνει με τη δική του ψυχοσύνθεση και τα δικά του βιώματα»

«Για εμένα δεν υπάρχει πενθόμετρο, το πώς πενθεί ο καθένας έχει να κάνει με τη δική του ψυχοσύνθεση και τα δικά του βιώματα. Είναι κάτι πολύ προσωπικό (…) Δεν θυμάμαι κάποιον παρουσιαστή, τραγουδιστή, ηθοποιό που πέθανε κάποιος δικός του και έστειλαν οι εκπομπές κάμερες. Γνωρίζουμε από τα sites ότι κάποιοι άνθρωποι περνούν δύσκολες ώρες γιατί έφυγαν κάποια κοντινά τους συγγενικά πρόσωπα. Δεν τόλμησε κανείς να στείλει κάμερα. Θα είναι πολύ άσχημο αν συμβεί».

»Θεωρείτε ότι τους το επέτρεψε; Δεν υπάρχει περίπτωση. Να πούνε τι τα συνεργεία; Να δούνε πώς θα γίνει η κηδεία; Εγώ έχω ζήσει στα 20 χρόνια της τηλεόρασης ανθρώπους που συνεργαζόμουν να χάνουν δικούς τους ανθρώπους. Έτσι είναι η ζωή. Θα πήγαινε κάμερα να καλύψει ένα τέτοιο γεγονός; Δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό που λες, δεν το δέχομαι! (…) Πιστεύω ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα βρει τρόπο να μην επιτρέψει τις κάμερες». Δες όσα συζήτησαν:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed