Η ενόχληση της Μηλιαρέση για το μοντάζ και η απάντηση της Δανάης Μπάρκα: «Τουλάχιστον να ακουστούν κι αυτά που θέλω εγώ»

«Εγώ τους είπα…» – «Την επόμενη φορά να είναι όπως ζήτησε η ίδια…»

Η Μαίρη Μηλιαρέση μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» που προβλήθηκε το πρωί της Καθαράς Δευτέρας και κάποια από τα λεγόμενά της κόπηκαν στο μοντάζ. Η ίδια διαμαρτυρήθηκε και η απάντηση της εκπομπής ακολούθησε.

«Ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” και τα όμορφα σχόλιά σας! Όμως ο καλός συνάδελφος που επιμελήθηκε το μοντάζ, παρέλειψε να βάλει πράγματα τόσο σημαντικά για μένα όπως όλα με τα οποία ασχολούμαι τα τελευταία χρόνια. Είναι σημαντικό για μένα το ότι είμαι εκλεγμένη σε έναν από τους μεγαλύτερους δήμους εδώ και 9 χρόνια. Έχει μεγάλη σημασία για μένα ότι είμαι Αντιδήμαρχος Γλυφάδας και κάνω κάποιο έργο.

«Να σας πω λοιπόν, πως ασχολούμαι ενεργά με το περιβάλλον, το πράσινο και τα αδέσποτα ζώα που είναι μεγάλη πληγή σε όλη τη χώρα. Καθημερινά μαζί με τους εθελοντές, το φιλοζωικό σωματείο και την στήριξη της Δημοτικής μας αρχής, φροντίζουμε όποιο ζώο εγκαταλείψει κάποιος (συχνό φαινόμενο), όποιο είναι άρρωστο, μαζεύουμε, φιλοξενούμε, περιθάλπουμε, προσπαθούμε για υιοθεσίες, ταΐζουμε, φροντίζουμε και στειρώνουμε τα αδέσποτα. Μάλλον δεν πουλάει το θέμα.

«Λυπάμαι που κάνω αυτή την ανάρτηση, αλλά έχω χρέος απέναντι στον εαυτό μου, να διευκρινίσω ότι δεν είμαι μόνο ρουκ ζουκ και τηλεμάρκετινκ. Έχω κάνει κι άλλα βήματα για τα οποία νιώθω υπερήφανη. Ευχαριστώ ακόμα μια φορά για την φιλοξενία, αλλά στο εξής, αν με ξανά τιμήσετε με πρόσκληση, με μεγάλη χαρά, αρκεί να είναι ζωντανή σύνδεση. Τουλάχιστον να ακουστούν κι αυτά που θέλω εγώ να πω. Πολλά φιλιά και καλή Σαρακοστή!».

Λίγες ώρες μετά, πρωί Τρίτης, ήρθε η απάντηση από τη Δανάη Μπάρκα: «Χθες, με μια ανάρτησή της, ενώ μας ευχαρίστησε για τη φιλοξενία, έγραψε από κάτω ότι έγινε ένα μπέρδεμα στο μοντάζ και κόπηκαν κάποια πράγματα για το έργο που παράγει στο δήμο Γλυφάδας και το οποίο είναι μεγάλο. Φυσικά και δεν τίθεται θέμα από πίσω κάτι να τρέχει, δηλαδή δεν είναι ένα ύποπτο θέμα αυτό που έγινε. Απλά, ήταν τόσο ενδιαφέροντα όλα τα πράγματα που μας είπε, δεν θέλαμε να χάσουμε τίποτα από τις ιστορίες που μας έδωσαν τροφή για σχόλια. Εγώ τους είπα να μου το θυμίσουν στον αέρα για να πω όλα αυτά που κάνει, αλλά χθες είχα πολύ μπλα μπλα και δεν το ανέφερα. Να την ευχαριστήσω που τη φιλοξενούσαμε. Την επόμενη φορά μακάρι να είναι και live, όπως ζήτησε και η ίδια». Δες αναλυτικά στο παρακάτω απόσπασμα:


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed