Η ελληνική μυθολογία έρχεται στο NETFLIX με το “Kaos”

Αρχικά το ρόλο του Δία θα αναλάμβανε ο Hugh Grant αλλά τελικά κατέληξε στον Jeff Goldblum

Μπορεί η εμπλοκή του Netflix με τους μυθικούς θεούς του Ολύμπου και τις ιστορίες τους να είχε ακουστεί από το 2018, η παραγωγή όμως ξεκίνησε τα γυρίσματα σχεδόν μία τετραετία αργότερα. Η σειρά του κολοσσού στις streaming πλατφόρμες έχει ήδη βρει το ιδανικό καστ αλλά και την τοποθεσία για τα γυρίσματα.

Η σειρά “Kaos” που θα στηρίζεται στην ελληνική μυθολογία έλαβε το πράσινο φως για την ανάπτυξή της μόλις πέρσι, ενώ το Deadline επισήμανε ότι τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει στην Ισπανία. Ο Hugh Grant μάλιστα ήταν ο ηθοποιός που θα αναλάμβανε τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Δία, αλλά τελικά η συμφωνία ακυρώθηκε λόγω καθυστέρησης της σειράς και του προγράμματος του ηθοποιού. Στη θέση του ωστόσο θα βρεθεί ο Jeff Goldblum, που τον έχουμε δει στο Jurassic Park, ενώ πρόσφατα ανακοινώθηκε οτι η Debi Mazar θα υποδυθεί την Μέδουσα.

Η σειρά έχει αναπτυχθεί και γραφτεί από τη δημιουργό του The End of the F***ing World, Charlie Covell, ενώ ανάμεσα στους ηθοποιούς θα είναι οι Janet McTeer, David Thewlis, Aurora Perrineau και Stanley Townsend. Επιπλέον, ανάμεσα στους εκτελεστικούς παραγωγούς θα βρεθούν οι Jane Featherstone και Chris Fry του “Chernobyl”.

Αν και δεν έχει υπάρξει κάποιο πρώτο τρέιλερ της σειράς, ούτε έχει δοθεί μια επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, πιθανολογείται ότι η σειρά θα ξεκινήσει να προβάλλεται στο Netflix στα μέσα ή στα τέλη του 2023. Αυτό εξαρτάται από το πότε θα ολοκληρωθούν τα γυρίσματα, πόση διάρκεια θα έχουν τα 10 επεισόδια και πόσος χρόνος θα χρειαστεί για το post-production.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed