Η Ελίνα Ακριτίδου παντρεύτηκε για… φορολογικούς λόγους

«Δεν είμαι υπέρ του θεσμού γενικότερα. Δεν μου αρέσουν οι συμβάσεις»

Για το λόγω που είναι παντρεμένη με το σύζυγό της αλλά και την άποψή της για το γάμο μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών η Ελίνα Ακριτίδου, που τη συνάντησαν σε βραδινή εκδήλωση.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέροντας αρχικά πως δεν την ενδιέφερε αρκετά το ζήτημα του γάμου καθώς αποφεύγει τις συμβάσεις, συμπλήρωσε πως παντρεύτηκε για καθαρά φορολογικούς λόγους. Συγκεκριμένα είπε ότι «Δεν είμαι υπέρ του θεσμού γενικότερα. Δεν μου αρέσουν οι συμβάσεις. Ο λόγος που παντρευτήκαμε ήταν τελείως τεχνικός. Μας συνέφερε φορολογικά με τον σύζυγό μου».

Στο ίδιο πλαίσιο, η Ακριτίδου προσέθεσε πως μία σχέση χρειάζεται “δουλειά” είτε το ζευγάρι είναι παντρεμένο είτε όχι: «Δεν θεωρώ ότι άλλαξε κάτι. Νομίζω πως εμείς βάζουμε τα τετραγωνάκια μας κι εμποδίζουμε τις σχέσεις μας. Θεωρώ ότι μια σχέση πρέπει να δουλεύεται πάρα πολύ, είτε είναι σε γάμο, είτε εκτός γάμου».


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed