Ελεονώρα Μελέτη για Αλέκο Συσσοβίτη: «Τι πάει να πει η γυναίκα προκαλεί;»

Η ενόχληση της παρουσιάστριας για τις δηλώσεις του ηθοποιού

Στην εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη ήταν καλεσμένος ο Αλέκος Συσσοβίτης ο οποίος προκάλεσε αρκετά σχόλια στην εκπομπή Mega Καλημέρα. Η Ελεονώρα Μελέτη δεν έκρυψε την ενόχλησή της και πήρε σαφή θέση.

«Είναι αυτή η κουλτούρα που έχει ονομαστεί -κουλτούρα του βιαστή, έτσι λέγεται. Δεν θα έπρεπε οι γυναίκες να κρίνονται και να σχολιάζονται γι’ αυτά τα ζητήματα» λέει η Ελεονώρα Μελέτη. Ο Αλέκος Συσσοβίτης δήλωσε μεταξύ άλλων: «Και οι γυναίκες πολλές φορές μπορεί να προκαλεί ακόμα και εν αγνοία της ή συνειδητά επίσης. Αλλά είναι πολύ ευαίσθητο το θέμα και μπορεί να παρεξηγηθούμε».

Αμέσως μετά την προβολή του αποσπάσματος η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε:  «Είναι αυτά που ακούγονται στα δικαστήρια και σε τρελαίνουν. «Ήταν προκλητικά ντυμένη». Είναι αυτή η κουλτούρα που έχει ονομαστεί «κουλτούρα του βιαστή», έτσι λέγεται. Δεν θα έπρεπε οι γυναίκες να κρίνονται και να σχολιάζονται γι’ αυτά τα ζητήματα. Τι προκαλεί; Δεν κατάλαβα. Προκαλεί τα ένστικτα των άλλων; Η κουλτούρα του ότι η γυναίκα προκαλεί… Και ο άλλος τι είναι; Ζώο και δεν μπορεί να ελέγξει τις αντιδράσεις του και τα ένστικτά του; Τι πάει να πει προκαλεί; Δεν μπορεί ο άλλος να ελέγξει τις ορμές του; Και αν προκαλεί, ο άλλος δεν έχει μέτρο, δεν έχει ηθική, δεν έχει αυτοέλεγχο»; Δες περισσότερα στο απόσπασμα εδώ:

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed