Ελένη και Ρούλα μιλούν για τη φήμη ότι ήταν τσακωμένες όλα αυτά τα χρόνια

«Εμείς κρινόμαστε από τους τηλεθεατές, δεν είναι ωραίο να κρινόμαστε από συναδέλφους» – «Πάντα υπήρχε η σύγκριση με σένα» – «Είχαν δίκιο που έλεγαν ότι μισιόμαστε, με έριξε κάτω»

«Δεν μπορώ να έχω έναν καλεσμένο και να τον “στριμώξω”. Για αυτό θεωρώ πως δεν μπορούμε να μπερδεύουμε την ψυχαγωγία με την ενημέρωση» τόνισε.

Και συνέχισε: «Μπορούμε ανά πάσα στιγμή να “κιτρινίσουμε” και να κάνουμε “δικαστήριο”. Εγώ αυτό δεν το αντέχω…θέλω να υπάρχει συναδερφική αλληλεγγύη γιατί γνωρίζουμε τι τραβάμε όλοι για να φτιάξουμε μία εκπομπή. Η τηλεόραση έχει πόνο, “έχουμε φτύσει αίμα” για να φτιάξουμε εκπομπές».

Ερωτώμενη γιατί πιστεύει πως συνάδερφοι κρίνουν άλλους συναδέρφους στις εκπομπές τους, εκτιμά πως συμβαίνει επειδή δεν εμπλουτίζονται με καινούρια θέματα και απλά γίνεται αναπαραγωγή.

«Δεν είναι ωραίο να τρωγόμαστε μεταξύ μας γιατί η τηλεόραση μπαίνει σε όλα τα σπίτια, όλων των κοινωνικών στρωμάτων και όλων των ηλικιών» επισήμανε.

Αναφορικά για την φημολογούμενη κόντρα μεταξύ της ίδιας και της Ελένης Μενεγάκη δήλωσε πως ποτέ δεν υπήρξε, και όλα ήταν θέμα συγκυριών. «Πρώτα, πρώτα εμένα δεν μου αρέσει να βγαίνω χωρίς λόγο και να δίνω συνεντεύξεις, δεν δίνω συνεντεύξεις. Δεν είμαι σνομπ, ήμουν εκτός 7 χρόνια, να βγω να πω τι;» δήλωσε. Δες αποσπάσματα από τη συνέντευξη:


 


 


 


 


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed