Ελένη Ράντου: «Διευθυντής καναλιού μου είπε “θα κάνεις αυτό που λέμε εμείς, αλλιώς θα στο κλείσουμε το θεατράκι”»

«Μου έχει τύχει να μου πουν ότι θα πάρουν άλλη στη δουλειά, που ικανοποιεί περισσότερες από μια ανάγκες» – «Έχω δώσει και χαστούκι σε κάποιον, έχω φύγει και πριν με διώξουν»

Μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Ελένη Ράντου στην εκπομπή “Τετ α Τετ” μιλώντας για τις απειλές που έχει δεχτεί κατά καιρούς στον επαγγελματικό της χώρο.

Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια δήλωσε πως υπήρξε περίοδος που είχε χάσει δουλειά επειδή κάποιος παραγωγός προσέλαβε κάποια γυναίκα που ικανοποιούσε “περισσότερες από μια ανάγκες”, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. Συγκεκριμένα η Ελένη Ράντου είπε ότι «Η δική μας γενιά το είχε ψωμοτύρι ότι θα γίνει ενοχλητικός κάποιος. Το “ενοχλητικός” το έχω βιώσει και σε φλερτ που δεν είχε να κάνει με τη δουλειά. Μου έχει τύχει να μου πουν ότι θα πάρουν άλλη στη δουλειά, που ικανοποιεί περισσότερες από μια ανάγκες».

Στο ίδιο πλαίσιο ανέφερε και την προσβλητική συμπεριφορά που υπέστη όταν έγινε γνωστή η σχέση της με το Βασίλη Παπακωνσταντίνου αλλά και την αποχώρησή της από δουλειά. «Έχω δώσει και χαστούκι σε κάποιον, έχω φύγει και πριν με διώξουν, έχω υποστεί ταπείνωση. Για παράδειγμα, ένας παραγωγός μου είπε “τώρα τα έχεις με τον Βασίλη, για αυτό μας αφοράς”. Αυτό το θεωρώ μεγαλύτερη κακοποίηση από το να μου την είχε πέσει».

Η πιο σοκαριστική απειλεί όμως που δέχτηκε, ήρθε διευθυντή ενός καναλιού, ο οποίος της ξεκαθάρισε πως αν δεν κάνει ότι της πουν, θα της έκλειναν το θέατρο. «Όταν έκανα μια σειρά, η οποία είχε κάποια προβλήματα, βρέθηκα με τον διευθυντή καναλιού, ο οποίος τότε μου είπε “θα κάνεις αυτό που λέμε εμείς, γιατί έχεις κι ένα θεατράκι, το οποίο θα σ΄το κλείσουμε”».

Η ίδια, ωστόσο, δεν υπέκυψε στην απειλή. «Του είπα “ξέρεις πόσοι διευθυντές έχουν περάσει από εδώ;”. Δεν μάσησα. Ένα άλλο περιστατικό, μου έτυχε πέρυσι. Με φώναξαν για μια σειρά και με κοιτούσαν καλά καλά για να δουν πόσο έχω μεγαλώσει και αν κάνω για τον ρόλο. Μήπως έχω σιτέψει» είπε η Ελένη Ράντου περιγράφοντας ένα ακόμα κακοποιητικό περιστατικό της δουλειάς της.


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed