Ελένη Μενεγάκη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη λήξη της εκπομπής

Όσα δήλωσε στους δημοσιογράφους που την περίμεναν έξω από το στούντιο

Η Ελένη Μενεγάκη ολοκλήρωσε τον 15ετή κύκλο των καθημερινών εκπομπών της στον Alpha και οι δημοσιογράφοι των υπόλοιπων εκπομπών την περίμεναν έξω από το στούντιο για τις απαραίτητες δηλώσεις.

«Φεύγω με το κεφάλι ψηλά, χαρούμενη. Γεμάτη! Σημασία έχει φεύγοντας από έναν χώρο να έχεις αφήσει κι εσύ το δικό σου μικρό στίγμα. Για μένα ήταν πάντα σημαντικό να υπάρχει εκτίμηση, να υπάρχει σεβασμός» δήλωσε.

«Πάντα με ενδιέφερε η στιγμή που θα φύγω. Πώς θα με σκέφτεται ο κόσμος, πώς θα με θυμούνται καμιά φορά. Όποτε θα τους έρχομαι στο μυαλό… Εύχομαι σε όλους εκείνους που παραμένουν μέσα να ζήσουν έντονες στιγμές, να τους αγαπάνε, να τους ξεχωρίζουν και κάπου στην καρδιά τους να τους έχουν φυλαγμένους» ανέφερε.

«Για μένα κλείνει ένας κύκλος. Αν ποτέ αυτό έχει μια συνέχεια, δεν το έχω σκεφτεί. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που θέλω να πάω χωρίς πρόγραμμα. Αυτό σημαίνει ελεύθερος. 30 χρόνια ζω μαζί σας. Ακόμα και όταν εσύ δεν με έβλεπες, με έβλεπε η μαμά σου, η γιαγιά σου, η ξαδέλφη σου. Άκουγες τη φωνή μου ακόμα και από την κοιλιά της μάνας σου. Και να ξαναρθώ δεν θα ‘ναι το ίδιο γιατί εγώ δεν θα είμαι ίδια. Δεν θα είμαι ποτέ η ίδια. Αυτό δεν σημαίνει πως κύκλοι δεν ξανανοίγουν, χωρίς να θυμίζουν κάτι».

Βάλε αστεράκι στο YourTipster στο Google News για να μαθαίνεις τα πάντα πριν απ’ όλους

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed