Ελένη Μενεγάκη σε Κώστα Μπακογιάννη: «Τότε με είχες μαλώσει…»

«Εγώ παίρνω τον εαυτό μου καθόλου στα σοβαρά αλλά παίρνω πολύ στα σοβαρά τη δουλειά μου»

Τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, υποδέχτηκε στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη και μάλιστα προχώρησε σε μία αποκάλυψη για την αρχική τους γνωριμία, πριν από αρκετά χρόνια.

Η παρουσιάστρια του Mega, αφού πήρε την άδεια του Μπακογιάννη για να συνομιλήσουν στον ενικό, είπε πως «Όταν τον πρωτογνώρισα, λοιπόν, επειδή εγώ δεν έχω πολλές επαφές με ανθρώπους, έως καθόλου θα έλεγα, που είναι στο χώρο της πολιτικής και ευρύτερα… Τότε με είχες μαλώσει Κώστα μου, μου είχες πει ότι “εγώ δεν είμαι στην πολιτική ζωή”, κάπως μου τα ξεχώρισες».

Η απάντηση του Μπακογιάννη ήταν άμεση, αφού είπε στη Μενεγάκη «Ναι, τα βλέπω διαφορετικά» και η ίδια να συνεχίζει λέγοντας: Μου άρεσε όπως μου τα είπες, δεν το κατάλαβα πολύ καλά τότε, όπως μου τα ξεχώρισες. Αλλά με κέρδισες γιατί ήσουν “κανονικός”, απλός, προσεγγίσιμος».

Στο κλίμα οικειότητας μάλιστα, ο Κώστας Μπακογιάννης δήλωσε ότι «Εγώ παίρνω τον εαυτό μου καθόλου στα σοβαρά αλλά παίρνω πολύ στα σοβαρά τη δουλειά μου. Και γενικά προσπαθώ να μη γίνω αυτό που κοροϊδεύω, τη σοβαροφάνεια η οποία με τη σειρά της κάτι κρύβει από πίσω» επεσήμανε ο δήμαρχος Αθηναίων.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed