Ελένη Μενεγάκη: «Εγώ δεν αντιμίλησα ποτέ, το βούλωνα»

«Δεν μπορεί κανένας να μπει στα δικά μου πόδια, επειδή έτσι έχω μάθει να αντιδρώ»

Με αφορμή τη συνέντευξη της Ελεονώρας Μελέτη που προβλήθηκε πρόσφατα, στην εκπομπή της Νίκης Λυμπεράκη «Μεγάλη Εικόνα», η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε μερικά από όσα άκουσε σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή που παρουσιάζει.

H Ελεονώρα Μελέτη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Νίκης Λυμπεράκη «Μεγάλη Εικόνα» και μίλησε για την προσωπική και επαγγελματική της διαδρομή. Η παρουσιάστρια μιλώντας για τις επαγγελματικές της επιλογές είπε: «Κοιτάζοντας πίσω δεν θα άλλαζα τίποτα. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη και πολύ χαρούμενη για τη ζωή που έχω κάνει και για τις επιλογές μου. Έχω υπάρξει και τυχερή γιατί δεν είχα βασικές και ουσιαστικές δυσκολίες και δυστυχίες και προβλήματα. Δηλαδή μέχρι στιγμής έχω ζήσει μόνο μία απώλεια και μια φυσική απώλεια, έχω χάσει τον παππού μου σε ηλικία 86 χρονών. Επομένως είναι τύχη. Είχα πολύ όμορφα παιδικά χρόνια, μεγάλωσα μέσα σε μια όμορφη οικογένεια και δεν έχω στερηθεί ποτέ τίποτα. Από αυτό είμαι ευλογημένη αλλά και από την άλλη, όμως, θεωρώ ότι οι επιλογές που έχω κάνει, σωστές ή λάθος, έπρεπε να γίνουν και έχω ευχαριστηθεί τα λάθη μου. Κοιτάζω δηλαδή πίσω και τα λάθη μου τα έχω ευχαριστηθεί, αυτό είναι το σημαντικό». Σε άλλο σημείο μιλώντας για τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση, αποκάλυψε πως γνωστή παρουσιάστρια της ενημέρωσης, της είχε πει πως δεν θα κάνει ποτέ καριέρα στον χώρο της δημοσιογραφίας: «Άκου να δεις κοριτσάκι μου, “εγώ είμαι εδώ πάρα πολλά χρόνια, αν νομίζεις ότι θα κάνεις κάτι είσαι γελασμένη, θα παραμείνεις ένα μικρό ποντικάκι που θα δουλεύει για εμάς”. Αυτή η γυναίκα δεν είναι πλέον στον χώρο», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη. «Εγώ απάντησα ότι είστε όντως σε αυτό τον χώρο πάρα πολλά χρόνια, αλλά ελπίζω μετά από τόσα χρόνια να μην είμαι τόσο στάσιμη όσο εσείς»

Ανάμεσα σε όσα είπε στον αέρα της εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη με αφορμή τα όσα είπε η Ελεονώρα Μελέτη στην Μεγάλη Εικόνα έκανε μία αναδρομή στο ξεκίνημά της και το πώς διαχειρίστηκε τις δικές της δυσκολίες. Η Ελένη Μενεγάκη μάλιστα είπε: «Να πω τη γνώμη μου πάνω σε αυτό. Δεν μπορώ να τοποθετηθώ γιατί μίλησε έτσι η Ελεονώρα. Για το θέμα της αμφισβήτησης, θεωρώ ότι όλοι στο ξεκίνημά μας έχουμε αμφισβητηθεί ο καθένας στο κομμάτι του. Αυτό ούτως ή άλλως γίνεται. Η αμφισβήτηση μπορεί να λέγεται και κριτική, δηλαδή αρνητική κριτική. Πάντως, η αρχή έχει δυσκολίες. Τώρα, για το πώς ο καθένας αυτά που έχει αντιμετωπίσει, τα χειρίστηκε. Σας είπα προηγουμένως πώς ήταν στο δικό μου ξεκίνημα στο Mega όταν είχα 1,5 λεπτό τη μέρα δίπλα στον Πολυχρονίου. Κρινόμουν πολύ αυστηρά, ακόμα κι αν αργούσα πέντε λεπτά αλλά δεν μίλαγα. Σε σχέση με άλλους που ήταν πιο ψηλά, τους σέβονταν και δεν δημιουργούνταν θέμα. Δεν αντιμίλησα ποτέ έτσι. Άκουγα, το βούλωνα. Ο καθένας όμως πρέπει να είναι, όπως είναι ο χαρακτήρας του και του ταιριάζει. Δεν μπορεί κανένας να μπει στα δικά μου πόδια, επειδή έτσι έχω μάθει να αντιδρώ. Να αντιδρώ, εξαρτάται την περίπτωση έτσι; Δεν είναι ότι ποτέ στη ζωή μου δεν μίλησα… Μίλησα αλλά όχι στην αρχή». Δες περισσότερα στα παρακάτω αποσπάσματα:
Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed