Ελένη Μενεγάκη: «Δεν έχω περάσει επιλόχειο κατάθλιψη, ίσως γιατί πραγματικά ήθελα πάρα πολύ να κάνω παιδιά»

«Και τα 4 παιδιά μου τα κυνηγούσα, ήθελα να τα κάνω»

Η Ελένη Μενεγάκη με αφορμή τη συζήτηση εξέφρασε τις απορίες της για όσα βιώνουν οι γυναίκες αμέσως μετά τη γέννηση του παιδιού τους μίλησε μέσα από την εκπομπή της για την δική της προσωπική εμπειρία και το πως βίωσε την περίοδο μετά την γέννα.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Σκέφτομαι καμιά φορά, μια γυναίκα που θέλει πολύ να αποκτήσει ένα παιδί, δεν έχει σημασία αν είναι 30 ή 40, πιάνω όλες τις ηλικίες. Το αποκτάει, το παίρνει στα χέρια της, το κοιτάζει, είναι υγιέστατο, έχει τον άνθρωπό της δίπλα».

Στη συνέχεια της τοποθέτησής της η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε: «Τι είναι αυτό, δεν μπορώ να το καταλάβω, το έχω δει να συμβαίνει σε γυναίκες. Λέω είσαι χαρούμενη, έγιναν όλα, έφτασε στο τέλος αυτή η αγωνία, λες βγήκε, το είδα, είναι καλά, το έχω μαζί μου. Τι μας συμβαίνει;».

Τέλος, η παρουσιάστρια της μεσημεριανής εκπομπής του MEGA αποκάλυψε πως η ίδια δεν έχει περάσει από επιλόχειο κατάθλιψη, ίσως επειδή ήθελε πολύ να κάνει παιδιά: «Εγώ δεν έχω περάσει επιλόχειο κατάθλιψη. Ίσως γιατί πραγματικά το ήθελα πάρα πολύ. Και τα τέσσερα παιδιά τα κυνηγούσα, ήθελα να τα κάνω. Δεν το ένιωσα, μπήκα και μετά γρήγορα στη δουλειά, ίσως το μυαλό μου έφευγε και σε άλλα πράγματα. Υπήρχε πάλι ξανά αυτή η ισορροπία, και δουλειά και παιδιά και οικογένεια». Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed