Ελένη Καστάνη: «Δεν μου άξιζαν τόσο κούκλοι άνδρες»

«Όλοι ήταν κούκλοι, πραγματικά κούκλοι»

Η Ελένη Καστάνη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον γιο της και τη συνεργασία της με τους Γιώργο Κιμούλη και Πέτρο Φιλιππίδη. Η ηθοποιός έκανε μάλιστα μερικές αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή και τους άνδρες που πέρασαν από το πλευρό της.

Αρχικά, για τους συντρόφους που είχε στη ζωή της σχολίασε χιουμοριστικά: «Όλοι ήταν κούκλοι, πραγματικά κούκλοι, δεν μου άξιζαν τόσο κούκλοι δηλαδή». Για τη σχέση της τον 23χρονο γιο της, σχολίασε ότι δεν τον ελέγχει, αφού «δεν κάνω τέτοιες αηδίες. Είμαι πολύ σίγουρη για την επιλογή του παιδιού μου, γιατί ξέρω τι παιδί έχω μεγαλώσει».

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να συνεργαστεί ξανά με τον Γιώργο Κιμούλη, απάντησε: «Εγώ προσωπικά δεν έχω κάτι με τον Γιώργο. Ας πούμε, όταν έπαιξα μαζί του, δεν είχα κανένα παράπονο. Δηλαδή, αν δεν μου κάνει κάτι εμένα και δεν δω με τα μάτια μου, δεν μπορώ να αποκλείσω έτσι έναν άνθρωπο».

Τέλος, για τη συνεργασία που είχε στο παρελθόν με τον Πέτρο Φιλιππίδη, ακριβώς μετά το «Τι Ψυχή θα Παραδώσεις Μωρή», επισήμανε: «Με τον Πέτρο δεν έχω παίξει στο θέατρο αλλά στην τηλεόραση. Μου φερόταν καταπληκτικά». Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed