Ελένη Γερασιμίδου: «Δε θέλω να βλέπω το guest που έκανα στο Dolce Vita»

«Όταν έμαθα ότι η αδελφή μου έχει καρκίνο, έδωσα έναν όρκο…»

Η Ελένη Γερασιμίδου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Dot και αναφέρθηκε στην προκατάληψη, που έχει αντιμετωπίσει η κόρη της, μοιράστηκε περιστατικά από τη φιλία της με τον Λάκη Λαζόπουλο και περιγράφει την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της, όταν έμαθε ότι η αδελφή της έχει καρκίνο.

Η ηθοποιός μίλησε στη Νάντια Κοντογεώργη και στον Μίνω Θεοχάρη λέγοντας: «Η ζωή είναι μεγάλη τέχνη. Εξαρτάται πώς τα βλέπει κανείς τα πράγματα. Δεν είμαι μίζερη. Έχω ζήσει αρκετά, απώλειες, δικές μου σοβαρές εγχειρήσεις. Από τις πιο δύσκολες στιγμές ήταν όταν έμαθα ότι η αδελφή μου έχει καρκίνο, στη αρχή. Μετά ήταν η ίδια τόσο δυνατή, που με έμαθε σιγά-σιγά να το αντιμετωπίζω τόσο θαρραλέα όσο εκείνη».

Συνέχισε εξηγώντας: «Είχα ορκιστεί ότι όσο τη βλέπω να τραγουδάει και να γελάει, δεν θα κλαίω ούτε κρυφά. Και έγινε, ναι. Η ζωή μας επιφυλάσσει πολλά και μακάρι να μην είναι μόνο δύσκολα, γιατί είναι ωραίο να ζει κανείς και να κάνει πράγματα».

Η Ελένη Γερασιμίδου αναφέρθηκε και στην καταστροφική πυρκαγιά στην Παλλήνη το καλοκαίρι του 2020, που είχε ως αποτέλεσμα να καεί και ένα μεγάλο μέρος του σπιτιού της: «Τώρα με τη φωτιά κάηκαν πολλά δυστυχώς. Μας έμειναν δύο χώροι για να μένουμε. Ελπίζω να γίνει κάποια μελέτη, να εγκριθούν κάποια χρήματα, για να γίνει. Χάθηκαν πολλά, δεν θέλουμε ούτε να το σκεφτόμαστε».

Κλείνοντας ανέφερε: «Πού και πού ψάχνουμε κάτι και λέμε: αυτό κάηκε. Αυτό ήταν δύσκολο πολύ, γι’ αυτό είχα και μετά το έμφραγμα. Αλλά τη γλιτώσαμε». Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

No Comments Yet

Comments are closed