Η Ελένη Χατζίδου και η φουσκωμένη κοιλίτσα της: «Πιστεύεις ότι είμαι έγκυος;»

Έδωσε την καλύτερη απάντηση στα σχόλια που δέχεται: «Το έχω ανοίξει το φερμουάρ, γιατί έχω θέμα»

Η Ελένη Χατζίδου έδειξε on camera την πρησμένη κοιλιά της και έδωσε την πιο αφοπλιστική απάντηση. Σε ποιους; Σε εκείνους που μόλις δουν μια «φουσκωμένη κοιλίτσα» σκέφτονται αμέσως εγκυμοσύνη και τρέχουν να σχολιάσουν.

«Κάθε μέρα θα βρω ένα μήνυμα στο Instagram ή ένα σχόλιο ”να πούμε με το καλό;”. Προχθές μού στέλνει μία κοπέλα και μου λέει ”πάρα πολύ χάρηκα για σένα”, προφανώς για να πω ευχαριστώ και να πει ”α, είδες; Το βρήκα, είσαι (σ.σ. έγκυος)”. Πραγματικά, δεν είναι θέμα μόνο τα όσπρια, είναι θέμα οι πρασινάδες, τα γαλακτοκομικά».

«Κατ’ αρχάς, θέλω να σου πω ότι αν είμαι έγκυος – πες ότι εγώ είμαι τώρα- δεν θα στο πω. Όχι ακόμη. Θέλω τον χρόνο μου. Καταλαβαίνεις. Αλλά πες μου εσύ, το έχω ανοίξει (σ.σ. το φερμουάρ), γιατί έχω θέμα. Αυτή η κοιλιά, την αφήνω τώρα όσο μπορώ. Στείλε στο Instagram της εκπομπής ή το δικό μου. Θεωρείς ότι είμαι έγκυος ή ότι με έχει πρήξει κάτι που έφαγα στο break;». Δες το στιγμιότυπο:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed