Έλενα Χριστοπούλου: Ο σύντροφός της, ο δεύτερος γάμος και το GNTM

Γιατί προτιμάει να της μιλάνε στον πληθυντικό, η ψυχρότητα και ο «γειωμένος» Αποστόλης Κώτσης

Η Έλενα Χριστοπούλου ήταν καλεσμένη στο DOT της Κυριακής και μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για το GNTM, όσα κάνουν τα κορίτσια εκτός κάμερας, τον σύντροφό της, τη σχέση τους αλλά και το ενδεχόμενο να κάνει έναν δεύτερο γάμο.

«To GNTM είναι πλέον το σπίτι μου, περνάω 15 ώρες εκεί. Έχω χαλαρώσει αρκετά περισσότερο. Πιο πολύ βλέπω τη Ζενεβιέβ, παρά τον σύντροφό μου. Το GNTM έχει ένα μεγάλο κομμάτι ριάλιτι, αλλά έχει και αυτό που ζούμε όλοι στην καθημερινότητα μας. Θα ήταν υποκριτικό αν τα κορίτσια έπαιζαν ρόλους (…) Τα κορίτσια καθημερινά έχουν το πρόγραμμα τους. Κάνουν αρκετή γυμναστική, μαθήματα μεικ απ, συναντήσεις με διατροφολόγους. Κάνουν πράγματα που δεν τα βλέπουμε εμείς. Είναι αρκετά δύσκολο, μιας και δεν έχουν επικοινωνία».

Μιλώντας για τον σύντροφό της, Αποστόλη Κώτση, και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου, η Έλενα Χριστοπούλου είπε :«Δεν λέω όχι σε νέο γάμο, ίσως μου βγει κάποια στιγμή, ίσως και όχι».

Δες τη συνέντευξη:

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed