Έλενα Χριστοπούλου προς Βίκυ Καγιά: «Η σιωπή μου είναι η απάντησή μου»

Το αινιγματικό σχόλιο για τη συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναουτογλου

Καλεσμένη του Γρηγορη Αρναούτογλου ήταν εχθές του βράδυ η Βίκυ Καγιά, με το δημοφιλές μοντέλο να απαντά για τα συνεχόμενα αρνητικά σχόλια που ακούει τον τελευταίο καιρό.

Η Καγιά ανέφερε πως στα όσα χρόνια εργάζεται δεν έχει αδικήσει και ενοχλήσει κανέναν αλλά πάντα προσπαθούσε να βοηθά με διασυνδέσεις της αλλά και με οικονομικό τρόπο χωρίς να περιμένει κάποιο αντάλλαγμα. Τόνισε όμως ότι δεν περίμενε και την ακριβώς αντίθετη συμπεριφορά. «Δεν νιώθω πίκρα γιατί έχω αρχίσει και φιλοσοφώ και διαβάζω πάρα πολλά βιβλία ενάντια στο μίσος και τη ζήλια για να καταλάβω τι γίνεται. Είναι απόλυτα λογικό γιατί υπάρχει μια λογική που λέει ότι οι άνθρωποι οι οποίοι σε διαβάλλουν, λένε πράγματα για σένα και σε φθονούν, θέλουν κάτι που έχεις και δεν το έχουν αυτοί» συνέχισε να εξηγεί.

Αμέσως μετά το βίντεο, η Έλενα Χριστοπούλου σχολίασε μέσα από τον αέρα του “Πρωινού μας” λέγοντας πως «Η σιωπή μου είναι η απάντησή μου».


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed