Έλενα Χριστοπούλου: Μιλάει ανοιχτά για τη δικαστική διαμάχη με τον πρώην της, Πάνο Καλλίτση

Σκληρά λόγια για όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες

Η Έλενα Χριστοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στον Νίκο Μουτσινά και, φυσικά, η συζήτηση ξεκίνησε από τη δικαστική της διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της, Πάνο Καλλίτση.

«Την προηγουμένη εβδομάδα στείλαμε ένα δελτίο τύπου για να πούμε τη θέση μας και τη στάση μας όχι μόνο στην αντίθετη πλευρά του πρώην συζύγου μου. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Μαρία Ηλικάκη. Οι φίλες μου που είναι μαζί μου σε αυτή την ιστορία. Που έχουν πει την αλήθεια για αυτή την ιστορία. Έχουμε μπλέξει σε έναν κυκεώνα. Οποιαδήποτε γυναίκα πάρει τη ζωή στα χέρια της με τις δικές της επιλογές και λάθη να μην φοβάται και να τολμάει, να πολεμάει για να κερδίσει. Έχω και λίγο αμηχανία».

«Μέσα από τη δική μου περίπτωση, με τα λάθη και τα σωστά που δεν θα βγω να κοινοποιήσω σε κανένα κανάλι όπως κάνουν άλλες πλευρές, θέλω να πω να πατάμε στα πόδια μας και να μη φοβόμαστε. Η αλήθεια στο τέλος έχει τη θέση της».

«Είναι πράγματα που ανοιγοκλείνουν εδώ και 3,5 χρόνια. Δεν αξίζει τον κόπο με όλα αυτά που ζούμε και αυτοί οι τίτλοι σε εφημερίδες από συνεντεύξεις ανθρώπων που λένε ιστορίες, είναι ντροπή. Είναι ντροπή τη σήμερον ημέρα. Εγώ δεν πήγα ποτέ στα κανάλια για να μιλήσω ποτέ στη ζωή μου. Απευθύνθηκα στους αρμόδιους και όχι στην τηλεόραση. Δεν με ενδιαφέρει η άλλη πλευρά. Με ενδιαφέρω εγώ, οι άνθρωποι που αγαπώ και είναι δίπλα μου και με στηρίζουν και είναι δίπλα μου με ύψος και ήθος. Είναι εμπλεκόμενες γυναίκες με δημόσιο βήμα που θα μπορούσαν να πουν οτιδήποτε ήθελαν και έχουν κρατήσει μία άψογη στάση και στάθηκαν μεγάλες κυρίες».

«Δύο πράγματα έμαθα από αυτή την ιστορία. Να τα περιμένω όλα από όλους και το δεύτερο που είναι πολύ προσωπικό, που θα το καταλάβουν κάποιοι, να μαζεύω τα πράγματά μου που είναι δικά μου και να τα έχω πάντα μαζί μου».

 

Μπες εδώ και βάλε αστεράκι στο YourTipster για να μαθαίνεις τα πάντα πριν απ’ όλους

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed