Η Έλενα Χριστοπούλου μιλά για την εμμηνόπαυση: «Είμαι καλύτερα από ποτέ»

«Οι γυναίκες είχαμε το ταμπού ότι με την εμμηνόπαυση σταματάει η θηλυκότητα και η γυναικεία φύση να λειτουργεί»

Πλήρως ταγμένη στο πλευρό της Ελένης Ράντου σχετικά με τις δηλώσεις της για την εμμηνόπαυση φαίνεται πως είναι η Έλενα Χριστοπούλου, αφού και η ίδια τόνισε μέσα από το “Πρωινό μας” ότι νιώθει αισθάνεται πιο θηλυκή από ποτέ.

Η ηθοποιός είχε βρεθεί καλεσμένη στο “Στούντιο 4” που μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις χρόνιες ημικρανίες και τις δυσκολίες που διένυε για πολλά χρόνια λόγω των γυναικολογικών της ζητημάτων, τονίζοντας πως με την εμμηνόπαυση σταμάτησαν. «Με την εμμηνόπαυση μαγικά όλα εξαφανίστηκαν. Νιώθω πιο γυναίκα από τότε… Δεν ένιωσα ότι έχασα τη θηλυκότητά μου, ένιωσα ότι έφυγε ένα τεράστιο βάσανο από τη ζωή μου και νιώθω το σώμα μου πολύ καλύτερα από πριν» είχε δηλώσει η Ελένη Ράντου.

Σχολιάζοντας αυτές τις δηλώσεις, η Χριστοπούλου είπε ότι νιώθει σαν να βρίσκεται στην καλύτερη φάση από ποτέ και πως χαίρεται που οι γυναίκες μιλούν ανοιχτά για τέτοια θέματα, τα οποία κάποτε θεωρούνταν ταμπού. «Είμαι σε αυτή την κατηγορία, όπως η Ελένη Ράντου. Επειδή πάντα οι γυναίκες είχαμε το ταμπού ότι με την εμμηνόπαυση σταματάει η θηλυκότητα και η γυναικεία φύση να λειτουργεί. Είναι μεγάλος μύθος. Συμφωνώ με την Ελένη Ράντου, τα ίδια πράγματα ζω. Δε σταματάει τίποτα ό,τι υπάρχει σε θηλυκό επίπεδο. Εγώ είμαι καλύτερα από ποτέ».

Συμπλήρωσε μάλιστα πως «Μου κάνει τρομερή εντύπωση η άνεση που τελικά δεν περιμένεις να μιλήσουν έτσι, η Ελένη Ράντου είπε πολλές λεπτομέρειες. Ήταν κάποτε ντροπή και παραμένει για πολλές γυναίκες να λες ότι είσαι σε εμμηνόπαυση. Ας ξεκολλήσουμε καλύτερα».


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed