Έλενα Χριστοπούλου: «Δεν έκανα παιδιά λόγω της αγάπης, θα έπρεπε να είναι σεβαστό και ξέρει ποιος είναι αυτός που λέω»

«Οι επιλογές μου με έφεραν σε ένα σημείο να μην μπορώ να κάνω ένα παιδί, όταν μπορούσα, αυτό δεν το σεβάστηκε ποτέ κανείς»

Η Έλενα Χριστοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Έλεος με την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για τον λόγο που δεν έχει κάνει παιδί.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Οι επιλογές μου με έφεραν σε ένα σημείο να μην μπορώ να κάνω ένα παιδί, όταν μπορούσα, αυτό δεν το σεβάστηκε ποτέ κανείς. Το να μην σέβεσαι τη γυναίκα που δεν κάνει παιδί γιατί σέβεται όλο αυτό που συμβαίνει ή δεν μπορεί να συμβεί».

Συνέχισε τονίζοντας: «Είμαι ένας άνθρωπος που λόγω της αγάπης και του συναισθήματος όταν μπορούσα να κάνω παιδιά δεν έκανα και αυτό θα έπρεπε να είναι σεβαστό και να εκτιμηθεί ως φυλαχτό από εκεί που πρέπει και ξέρει ποιος είναι αυτός που λέω. Το πάω εκεί που πρέπει. Είναι το μόνο πράγμα που έχω μετανιώσει. Έδωσα αξία στην αγάπη, στην συντροφικότητα και δεν έδωσα αυτό που θα έπρεπε να έχω κάνει και να έχω ένα παιδί. Έκανα πέρα κάτι που θα με ολοκλήρωνε πάρα πολύ». Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed