Η εξήγηση της Σίσσυς Χρηστίδου στον απόηχο της συνέντευξης στον Σάκη Ρουβά

Η Σίσσυ Χρηστίδου, θέλησε να επεξηγήσει στους τηλεθεατές του «Χαμογέλα και Πάλι» το παρασκήνιο της συνέντευξης με τον Σάκη Ρουβά, τονίζοντας πως δεν αποδέχεται ότι ήταν μία «στημένη συνέντευξη», αναφορικά με τις ερωτήσεις της προς τον τραγουδιστή, που σχετίζονταν με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Η παρουσιάστρια απάντησε στα λεγόμενα κάποιων συναδέλφων σε τηλεοπτικές εκπομπές και στις μομφές περί «στημένης» συνέντευξης, αναφορικά με την έναρξη της δίκης του Δημήτρη Λιγνάδη.

«Αποδέχομαι την κριτική, σέβομαι ότι μπορεί να μην άρεσε ο τρόπος που έκανα την συνέντευξη, παρόλο που θεωρώ ότι την έκανα σωστά,

Ήρθαμε σε επαφή με την ομάδα του Σάκη Ρουβά σχετικά με την επερχόμενη συναυλία του. Είχε δώσει κάποιες άλλες συνεντεύξεις σε άλλους σταθμούς. Όταν ήρθε εδώ, κάναμε μία συζήτηση σχετικά με το να πούμε για τη συναυλία. Εϊχα στο μυαλό μου να κάνω αυτή την ερώτηση, γιατί κανείς έως τώρα δεν έχει ρωτήσει, τέθηκε κανένας περιορισμός ως προς το τί θα ρωτήσω», ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου στο «Χαμογέλα και Πάλι».

«Ξεκαθαρίζω ότι δεν μου  δόθηκε καμία οδηγία στο τί να ρωτήσω, πώς να το ρωτήσω ή πώς να καθοδηγήσω την συνέντευξη.  Το λέω για να μην υποννοείται ότι ήρθε ο Σάκης Ρουβάς, μεθοδευμένα ήρθε μετά την διακοπή της δίκης του Δημήτρη Λιγνάδη», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια, βάζοντας τέλος στα όποια σενάρια δημιουργήθηκαν στον απόηχο της συνέντευξης στον Σάκη Ρουβά.


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed