Έξαλλη η Στικούδη με δημοσιογράφο: «Αυτό το ρωτάς και σε άντρες;»

Η ερώτηση για το παιδί της και τις «τύψεις της μάνας» που την ενόχλησε

Έξαλλη έγινε η Κατερίνα Στικούδη με ερώτηση που της έκανε δημοσιογράφος.

Πιο συγκεκριμένα η δημοσιογράφος στα παρασκήνια του J2US ρώτησε την τραγουδίστρια και παρουσιάστρια «αν νιώθει τύψεις που αφήνει τον γιο της στο σπίτι και εκείνη λείπει συνέχεια» με την Κατερίνα να γίνεται έξαλλη και να απαντά «έξω από τα δόντια».

«Δεν νιώθω καθόλου τύψεις, όπως δεν ξέρω αν κάνετε αυτήν την ερώτηση σε πατεράδες και την κάνετε μόνο σε γυναίκες. Α, την κάνεις και στους άνδρες, αν νιώθουν τύψεις που αφήνουν τα παιδιά τους; Αν το κάνεις και στους άνδρες, εντάξει το άγχος σου για το παιδί μου μπορώ να το καταλάβω. Δεν είναι μόνος του ποτέ», είπε με εμφανή τον εκνευρισμό της και συνέχισε: «Είμαι κάθε μέρα μαζί του, αφιερώνω χρόνο στο παιδί μου κι ειλικρινά θέλω να πιστεύω ότι αύριο μεθαύριο θα χαίρεται και θα καμαρώνει για εμένα και για όλα αυτά που κάνω για αυτόν φυσικά». Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed