Εκνευρίστηκε η Ματθίλδη Μαγγίρα με τη φάρσα του «Πάμε Δανάη»: «Πάμε καλά; Φεύγω»

Αυτή η τηλεοπτική συνάντηση δεν εξελίχθηκε όπως είχε προγραμματιστεί…

Μία συνέντευξη στο Γιώργο Κρικοριάν είχε προγραμματίσει να παραχωρήσει η Ματθίλδη Μαγγίρα, για λογαριασμό του “Πάμε Δανάη”, γεγονός που δεν εξελίχθηκε όπως ακριβώς είχε σκεφτεί η ηθοποιός.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος ντυμένος Άγιος Βασίλης ζήτησε από τη Μαγγίρα να φορέσει μία ανάλογη στολή, χριστουγεννιάτικου δέντρου, που όπως της τόνισε είχε προσυμφωνηθεί. Η ηθοποιός από τη μεριά της επεσήμανε ότι δεν είχε συζητήσει για κάτι τέτοιο. Ζήτησε μάλιστα να επικοινωνήσουν με τον Αλέξη Μίχα, που έκλεισε τη συνέντευξη, θέλοντας μάλιστα να ακούει τη συνομιλία που κάνει ο δημοσιογράφος σχετικά με τη συνέντευξη και τις στολές.

«Δεν είμαι εγώ ok;» ξεκίνησε να φωνάζει η Ματθίλδη Μαγγίρα και συνέχισε: «Μου έχει πει κανένας ότι θα ντυθώ εγώ δέντρο; Πάμε καλά;» ενώ στη συνέχεια κι ενώ συνομίλησε με τον Μίχα άρχισε να φωνάζει στους δύο δημοσιογράφους «Φεύγω»! Η παρεξήγηση ωστόσο λύθηκε όταν της αποκαλύφθηκε ότι πρόκειται για φάρσα της εκπομπής και το χαμόγελο επανήλθε στα πρόσωπα όλων.


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed