Εκνευρισμός on air για τη Μιμή Ντενίση με Ζαμπέτογλου και Αναγνωστόπουλο

Γιατί με χιούμορ λέγονται πάντα τα καλύτερα…. «Είστε στούρνοι, σιωπή!»

Η Μιμή Ντενίση ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επαγγελματική της πορεία, με την ίδια να τονίζει πως δεν μπορεί να συζητά «με ανθρώπους που δεν γνωρίζουν».

Η ηθοποιός είπε: «Η καριέρα μου άλλαξε από το 2013 και μετά, συνειδητά» με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου να της λέει: «Είπες δηλαδή, τώρα εγώ τελείωσα με τους μεγάλους ρόλους, θέλω να κάνω μόνο μεγάλα έργα, ας πούμε».

«Μα μεγάλος ρόλος είναι και αυτός, ο σπουδαιότερος. Δεν τελείωσα με τους μεγάλους ρόλους. Αχ, ανήκετε στις μειονότητες. Είστε δύο άτομα που δεν έχετε ιδέα», τόνισε στη συνέχεια η Μιμή Ντενίση. «Εάν υπήρχε ένας λόγος, που δεν θα ερχόμουν, γιατί μου αρέσει πάρα πολύ η εκπομπή σας, είναι γιατί δεν έχετε δει την παράσταση, όχι ως αντίποινα. Γιατί στο σημείο της καριέρας που είμαι εγώ, θέλω να συζητάω ουσιαστικά, δεν θέλω να μιλάω στον αέρα. Και κάποιος που δεν έχει δει τίποτα, δεν μπορεί να κάνει ουσιαστική συζήτηση μαζί μου», προσέθεσε η Μιμή Ντενίση.

«Τη συγγνώμη μας δεν τη δέχεσαι;», είπε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, από την πλευρά του, με τη Μιμή Ντενίση να του απαντά «όχι. Εσείς βλέπετε παραστάσεις βάσει φιλίας και εγώ θέλω να τις βλέπετε βάσει αξίας. Σιωπή!».

Δες το απόσπασμα:

 

 

 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

 

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed