Τα όσα συμβαίνουν με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Light σχολιάστηκαν στην εκπομπή Καλημέρα, με την Ελεονώρα Μελέτη να επισημαίνει ότι αισθάνθηκε άβολα παρακολουθώντας τις δηλώσεις ενώ η Νανά Παλαιτσάκη ανέφερε πως είναι ντροπή για την πρωινή εκπομπή.

«Ίσως νιώσατε την ίδια αμηχανία που ένιωσα κι εγώ όταν το παρακολουθούσα» είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη, ενώ μετά την προβολή του βίντεο, η Νανά Παλαιτσάκη σημείωσε: «Είναι ντροπή αυτό που κάνουν στον Μικρούτσικο. Δεν θα αναφερθώ στις δηλώσεις του Light, αλλά εάν αυτό το κάνουν οι δικοί σου άνθρωποι, τότε τι να περιμένεις από αυτούς οι οποίοι είναι εχθροί σου. Έκαναν κάτι που είναι απαράδεκτο».

Στην συνέχεια είπε πως: «Χρησιμοποίησαν μονταρισμένες τις δηλώσεις του Light, κρέμασαν στο παράθυρο τον Ανδρέα Μικρούτσικο και βλέπαμε ένα κατηγορώ του Light, έναν εισαγγελέα εναντίον του Μικρούτσικου, που τον κρεμάει στα μανταλάκια, που τον ξεφτιλίζει, που τον βγάζει στη σέντρα. Βλέπουμε κάτι που είναι ντροπή για την τηλεόραση. Εγώ κρίνω αυτό που βλέπω, κρίνω τα γεγονότα. Δεν ξέρω τι υπάρχει πίσω από τη σκέψη των ανθρώπων, κρίνω από αυτό που βλέπω στον δέκτη».

Στη συνέχεια, η Νανά Παλαιτσάκη υπογράμμισε ότι αν της το είχε κάνει αυτό ο δικός της αρχισυντάκτης, θα είχε φύγει από την εκπομπή, ενώ η Ελεονώρα Μελέτη είπε ότι τη στενοχώρησε αυτό που είπε και από τις δύο πλευρές. Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.