Έγινε η ανατροπή στο Σαββατοκύριακο – Πρωτιά για τον Κώστα Τσουρό

Σε ίδιο «ανατρεπτικό» μοτίβο και η Μπέττυ Μαγγίρα που για δεύτερη μέρα άφησε πίσω τη Σίσσυ Χρηστίδου

Η Κυριακή ήταν η δεύτερα μέρα για τις εκπομπές του Σαββατοκύριακου, μετά την αναμέτρηση στις πρεμιέρες του Σαββάτου. Εκεί, είχαν βγει νικήτριες η Μπέττυ Μαγγίρα και η Ναταλία Γερμανού. Τι έγινε, όμως, την επόμενη μέρα;

Το πρωί της Κυριακής, ο Νίκος Μάνεσης συνέχισε να βρίσκεται στην κορυφή με 15,9% στο δυναμικό κοινό. Ακολούθησε η Μπέττυ Μαγγίρα με 15,6% και πιο κάτω η Σίσσυ Χρηστίδου με 12,3%. Αντίστοιχη εικόνα και στο γενικό σύνολο, με τον Μάνεση να κάνει 18,7%, τη Μαγγίρα 10,9% και την Χρηστίδου 10,5%. Στην ουσία, η κερδισμένη της ημέρας ήταν η Μπέττυ Μαγγίρα αν αναλογιστεί κανείς πως πρόκειται για κάτι φρέσκο ενώ οι άλλες δύο εκπομπές έχουν χτισμένο κοινό.

Στη μεσημεριανή ζώνη, μια μεγάλη ανατροπή ήρθε. Μπορεί στην πρεμιέρα να μην κατάφερε την πρωτιά ο Κώστας Τσουρός, όμως, επιβραβεύτηκε την επόμενη μέρα. Έτσι, το μεσημέρι της Κυριακής, η εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» σημείωσε 12,8% στο δυναμικό και 14,2% στο γενικό σύνολο ενώ το «καλύτερα δε γίνεται» 12,5% και 13,1% αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed