Δώρα Χρυσικού: «Ο καρκίνος δεν άλλαξε αυτό που ήμουν»

Η αγαπημένη ηθοποιός που υποδύεται την Αρετή στη σειρά «Η Γη της Ελιάς» μιλά για τον αμφιλεγόμενο ρόλο της, που πολλοί χαρακτηρίζουν «τοξικό». Εκείνη απαντά…

«Νομίζω λίγο την αδικούμε, είναι μία γυναίκα με πολύ συγκεκριμένα όρια, έτσι έχει μάθει, έτσι έχει μεγαλώσει, αυτό διαιωνίζει, τον λανθασμένο τρόπο» εξηγεί. Αναφέρει επίσης πως η «Αρετή» είναι μία γυναίκα που εκπορεύεται από μεγάλη ανασφάλεια και πίκρα.

Μιλώντας για την περιπέτεια της υγείας της λέει: «Αυτό που κατάλαβα εγώ μέσα από τη δική μου εμπειρία με την ασθένεια είναι ότι επί της ουσίας η ασθένεια δεν σε αλλάζει, δεν αλλάζει τον πυρήνα αυτού που είσαι, νομίζω ότι απλά γίνεσαι περισσότερο αυτό που ήσουν».

Στη δίκη της περίπτωση που ανέκαθεν είχε ως κέντρο της τον άνθρωπο καθ’ όλη τη διάρκεια της ασθένειας αυτό ενισχύθηκε. Σε ό,τι αφορά την υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη και τη μήνυση που έχει υποβάλλει εναντίον του δηλώνει χαρακτηριστικά πως οι ηθοποιοί καλούνται να υπερασπιστούν τους εαυτούς  τους και να «αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες».

«Μας έγινε αγωγή που εμπίπτει στον αστικό κώδικα που ζητούνται κάποια χρήματα από εμάς ως αποζημίωση. Από εμένα ζητούνται συγκεκριμένα 350.000 ευρώ, από τη Ζέτα (Δούκα) λίγο περισσότερα» αποκάλυψε.

Εκτιμά πως οι μηνύσεις του Γιώργου Κιμούλη προσπαθούν να καταστήσουν όλους τους μάρτυρες αναξιόπιστους και δηλώνει η ίδια πως δεν θα κάνει πίσω και δεν τίθεται θέμα εξωδικαστικού συμβιβασμού.

Ολοκληρώνοντας, επέστρεψε στο θέμα της σειράς και της ηρωίδας της δηλώνοντας πως έχουμε να δούμε πολλά στο μέλλον από την «Αρετή» αλλά και από το αυριανό επεισόδιο που θα έχει να δώσει πολλά.


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed