«Την αγωγή δεν την έχω διαβάσει, όπως δεν την έχει διαβάσει ούτε η Ζέτα ούτε ο Νίκος… Οπότε δε θα μιλήσω καθόλου για το νομικό πλαίσιο γιατί δεν το ξέρω. Μετά από όλο αυτό το κύμα με τις καταγγελίες, είναι τουλάχιστον ανάρμοστο να μιλάμε ακόμη αν το θυμήθηκε μετά από 13 χρόνια. Επίσης είναι άκομψο να λέμε για μια γυναίκα αν είναι ισχυρή ή ανίσχυρη για το αν δέχτηκε ή δε δέχτηκε κακοποίηση».

«Όπως δεν γίνονται διακρίσεις για τους θύτες, έτσι δε γίνονται και για τα θύματα. Είναι επίσης αρκετά αμήχανο για εμάς να ακούμε ότι σε ένα περιστατικό που ήμασταν μπροστά δε συνέβη. Ποιος άνθρωπος που έχει υποστεί την οποιαδήποτε κακοποίηση… Γιατί το καταγγέλλει μετά από χρόνια; Για να κερδίσει δημοσιότητα; Γιατί αυτή τη στιγμή η ελληνική κοινωνία έχει αυτιά ανοιχτά για να ακούσει. Και οι άνθρωποι αυτοί βρήκαν τη δύναμη. Εμείς κάνουμε ηθικά αυτό που νιώθουμε. Είδαμε κάτι, το είπαμε, τέλος».

«Βλέπετε καμία από τις καταγγελίες που έγιναν προσφάτως να έγινε τον καιρό που συνέβη; Γιατί πιστεύτε πως γίνεται αυτό; Γιατί η κοινωνία έδωσε το θάρρος στους ανθρώπους να μιλήσουν. Αυτό είναι το θέμα. Αυτοί οι άνθρωποι τα κουβαλάνε μέσα τους όλα αυτά. Δεν το θυμήθηκαν τώρα».

«Και θα σας πω και κάτι άλλο. Η κυρία Ζέτα Δούκα κάλεσε το ασθενοφόρο κάποια στιγμή γιατί είχε αρρωστήσει. Δεν κάναμε κάτι να αποτρέψουμε αυτό που συνέβη. Εξίσου παγωμένοι είμασταν και εμείς. Θα απολογηθούμε γιατί δεν είχαμε την αντίδραση που περίμενε ο κύριος Καρπενάρος να έχουμε σε ένα σοκαριστικό περιστατικό; Εμείς με τον Νίκο και τη Ζέτα εμμένουμε σε αυτά που είπαμε. Θα βγάλουμε μια επίσημη ανακοίνωση σύντομα και θεωρούμε πως έχουμε την αλήθεια με το μέρος μας. Περιμένουμε την ελληνική δικαιοσύνη να αποφασίσει. Δεν αλλάζουμε κάτι από αυτά που έχουμε πει».

 


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.