Το δημόσιο μήνυμα της Μελέτη στη Σκορδά: «Δεν είναι αποτυχία το διαζύγιο, είναι κάτι που απλά δεν έγινε»

«Για μένα δεν είναι επιτυχημένος ένας άνθρωπος που θα κάνει έναν γάμο που θα κρατήσει δεν ξέρω κι εγώ πόσα χρόνια»

Τα όσα είπε η Φαίη Σκορδά για τον εαυτό της, στον αέρα του “Πρωινού μας”, περί μη επιτυχημένου προσώπου στο κεφάλαιο του έρωτα θέλησε να σχολιάσει η Ελεονώρα Μελέτη, στέλνοντας ένα μήνυμα υποστήριξης στην παρουσιάστρια.

«Θέλω να κάνω λίγο boosting στη φίλη μου, Φαίη Σκορδά» είπε αρχικά η Μελέτη, επισημαίνοντας ότι «Στεναχωρήθηκα που δε δήλωσε πετυχημένη στο κομμάτι του έρωτα. Για μένα δεν είναι επιτυχημένος ένας άνθρωπος που θα κάνει έναν γάμο που θα κρατήσει δεν ξέρω κι εγώ πόσα χρόνια. Δεν είναι αποτυχία το διαζύγιο, είναι κάτι που απλά δεν έγινε».

Επιπλέον, η παρουσιάστρια του Mega είπε: «Και τι έγινε που δεν πέτυχε ο γάμος; Ούτε η πρώτη είναι ούτε η τελευταία. Επιτυχημένος είναι ο άνθρωπος που έχει καταφέρει να ζήσει δυνατά συναισθήματα. Έχεις ερωτευτεί; Έχεις αγαπήσει»;


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed