Δημήτρης Ιτούδης: «Εγώ θέλω να είμαι στο μπάσκετ όσο μπορώ και όσο θέλω να προσφέρω»

Ο Δημήτρης Ιτούδης, ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος στο μπάσκετ παραχώρησε μία εκ βαθέων συνέντευξη μιλώντας για τη ζωή του

Ο Δημήτρης Ιτούδης είναι ο προπονητής ή όπως μας αρέσει να τον αποκαλούμε, ο coach. Και ενώ πιστεύουμε πως το μπάσκετ  αποτελεί ένα βασικό κομμάτι του εαυτού του, ο ίδιος αποκαλύπτει πως δεν είναι μονάχα αυτό.

Ο ίδιος αποκαλύπτει πως δεν έχει παίξει ποτέ του επαγγελματικό μπάσκετ παρά μόνο ερασιτεχνικά. Θυμάται τη μητέρα του να του λέει: «Το μπάσκετ δεν θα σου δώσει να φας, έλα να μας βοηθήσεις στα σπαράγγια».

Εκείνος από την άλλη μέχρι και σήμερα δηλώνει πως δεν τον γέμισε ποτέ η γεωπονία. «Πήγα στην ακαδημία του Ζάγκρεμπ. Γινόταν εμφύλιος με μάχες και το πανεπιστήμιο λειτουργούσε» περιγράφει.

Αναφέρει πως η πρώτη του «σφαλιάρα» ήταν όταν στο πρώτο του παιχνίδι χάσανε. «Κάποια στιγμή θα “πέσουμε” όλοι, ο στόχος όμως είναι να πέσουμε μπροστά και να γίνουμε καλύτεροι από τις αποτυχίες» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Ο Δημήτρης Ιτούδης δεν κρύβει τη μεγάλη αγάπη που έχει για την γυναίκα και την κόρη του. «Η γυναίκα μου και η κόρη μου άλλαξαν την καθημερινότητά τους για να υποστηρίξουν εμένα. Είχα συμφωνήσει μαζί τους ότι το καλοκαίρι είναι δικό τους, τώρα ανήκει στην εθνική και είναι τιμή, πρόκληση και μεγάλη ευθύνη» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Ο προπονητής  δηλώνει παράλληλα πολύ καλός χορευτής. Συγκεκριμένα, αποκαλύπτει πως γνωρίζει όλους τους χορούς της ανατολικής Ρωμυλίας. «Μου αρέσει να διαβάζω και να αθλούμαι» προσθέτει.

«Πέρασα 9 μήνες με υψηλό πυρετό και τρόμαξα» αναφέρει σχετικά με την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό, ενώ ευχαρίστησε δημοσίως το νοσοκομείο «Σωτηρία» και την κ. Πουλάκου για τη φροντίδα που του παρείχαν τις ημέρες νοσηλείας του.

Ερωτώμενος για το μέλλον του στο μπάσκετ, λέει πως εκείνος θέλει να είναι στο μπάσκετ «όσο μπορεί και όσο θέλει να προσφέρει».

 


 


 


 


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed