Δημήτρης Γεωργαλάς για «Σασμό»: «Στις πολύ δύσκολες και βίαιες σκηνές ζαλίστηκα και ζήτησα να σταματήσουμε. Έπαθα ταχυκαρδία»

Η αποκάλυψη για το κλίμα φόβου στο σπίτι του όταν ήταν παιδί: «Χρειάζεται δέκα λεπτά να κάνεις παιδί και μια ζωή να γίνεις γονιός»

Καλεσμένος στο “The 2Night Show” ήταν το βράδυ της Δευτέρας ο Δημήτρης Γεωργαλάς, ο οποίος μίλησε τόσο για τη συμμετοχή του στο “Σασμό”όσο και για την παιδική του ηλικία.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στο Γρηγόρη Αρναούτογλου για το ρόλο του στη δημοφιλή σειρά αναφέροντας πως επειδή υποδύεται ένα σκληρό χαρακτήρα, ο κόσμος του “επιτίθεται” λεκτικά στο δρόμο. «Είναι σκληρός ο ρόλος μου και στον δρόμο με βρίζουν. Μου λένε “Άσε την Άσπα ήσυχη». Επιπλέον έκανε την αποκάλυψη ότι σε κάποιες βίαιες σκηνές του “Σασμού” έχει διακόψει το γύρισμα γιατί τον έπιανε ταχυκαρδία.

Συγκεκριμένα ο Γεωργαλάς δήλωσε: «Το να κάνεις έναν κόντρα ρόλο σε πάει σε άλλο επίπεδο, σε απελευθερώνει και είναι πολύ γοητευτικό. Στις πολύ δύσκολες και βίαιες σκηνές ζαλίστηκα και ζήτησα να σταματήσουμε. Έπαθα ταχυκαρδία». Εξήγησε μάλιστα ότι η τηλεόραση διαφέρει αρκετά από το θέατρο εξηγώντας ότι «Δεν είναι σαν το θέατρο που το δουλεύεις σταδιακά και αποκτάς την αντοχή ενώ στην τηλεόραση γίνονται όλα γρήγορα και θέλει πολλή ενέργεια».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και την αίσθηση φόβου που επικρατούσε στο σπίτι του. «Οι σημερινές γενιές ξέρουν πώς να μεγαλώσουν ένα παιδί» είπε αρχικά ο Γεωργαλάς και συνέχισε: «Χρειάζεται δέκα λεπτά να κάνεις παιδί και μια ζωή να γίνεις γονιός. Βλέπω την αγωνία της μητέρας μου να θέλει να μάθει και να καταλάβει πράγματα τώρα. Μου λέει πώς αν τα ήξερε αυτά από πριν, θα τα έκανε όλα διαφορετικά». Έκλεισε μάλιστα το θέμα τονίζοντας πως «Εγώ έχω συγχωρέσει και πάντα συγχωρώ σαν άνθρωπος».

Σε διαφορετικό κλίμα και μιλώντας για την καριέρα του, ο πρωταγωνιστής του “Σασμού” ανέφερε πως η καριέρα του ξεκίνησε αρκετά εύκολα γιατί συμμετείχε σε παράσταση του Τσιάνου αλλά στη συνέχεια αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες. Ο ίδιος μάλιστα σκέφτηκε να εγκαταλείψει το επάγγελμα αλλά αυτή ήταν μια σκέψη «επιφανειακή». Ανέφερε μάλιστα πως «Από την τηλεόραση απείχα τουλάχιστον 15-16 χρόνια και κατά την περίοδο της καραντίνας μου ήρθε ο ρόλος μου στις “Άγριες Μέλισσες” και μετά ο “Σασμός”. Σαν ανταμοιβή για τα τόσα χρόνια αποχής».


 


 


 


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed