Ο Δημήτρης Αποστόλου έκαψε τα τελευταία επεισόδια των «Δύο Ξένων»: «Με τον Αλέξανδρο Ρήγα, πήγαμε στο Οίτυλο, κάναμε μια θράκα και τα βλέπαμε να καίγονται»

«Άρχισαν οι διάφοροι καλοθελητές, έριχναν πολλά λεφτά στο τραπέζι και αυτό δημιουργούσε καθυστερήσεις»

Η εκπομπή “Mega Stories” ασχολήθηκε αυτήν την εβδομάδα με την ιστορία των επιτυχημένων τηλεοπτικών σειρών της Ελλάδας και με αυτή την αφορμή, ο Δημήτρης Αποστόλου αποκάλυψε τι συνέβη με τα τελευταία επεισόδια των “Δύο Ξένων” που δε γυρίστηκαν ποτέ.

Ο διάσημος Έλληνας σεναριογράφος ανέφερε στη Δώρα Αναγνωστοπούλου ότι είχαν γραφτεί 12 επεισόδια για τον τρίτο κύκλο της σειράς, ώστε να ολοκληρωθεί επιτυχώς. Ωστόσο, διάφορες συνθήκες που προέκυψαν δεν έφεραν το τέλος που περίμεναν. «Είχαμε γράψει 12 επεισόδια και μάλιστα σε ένα πολύ όμορφο μέρος, το Οίτυλο. Αλλά είχαν αρχίσει κάτι γκρίνιες από τη μεριά των ηθοποιών και συντελεστών. Όλοι εμείς δεν είχαμε καταλάβει τι είχε γίνει με αυτή τη σειρά. Γράφαμε, γυρίζαμε και ξανά από την αρχή. Όταν κάποια στιγμή βγήκαν έξω τα πράγματα, άρχισαν οι διάφοροι καλοθελητές, έριχναν πολλά λεφτά στο τραπέζι και αυτό δημιουργούσε καθυστερήσεις» είπε αρχικά.

Επιπλέον, ο Αποστόλου αποκάλυψε ότι μαζί με τον Αλέξανδρο Ρήγα αποφάσισαν να κάψουν τα τελευταία σενάρια της σειράς. «Και κάποια στιγμή μαθαίνουμε πως ο καθένας είχε πάρει τον δρόμο του. Το ωραίο ήταν πως είχαμε πάρει τα 12 επεισόδια με τον Αλέξανδρο Ρήγα, πήγαμε στο Οίτυλο, κάναμε μια θράκα και τα βλέπαμε να καίγονται. Το απολαμβάναμε» ανέφερε χαρακτηριστικά.


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed