Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα συνάντησε τον Δημήτρη Αλεξάνδρου ο οποίος αναφέρθηκε στο τραγικό γεγονός της δολοφονίας του Όλιβερ, του χάσκι από την Αράχωβα.

Ο ίδιος είπε στην κάμερα: «Παιδιά είναι πάρα πολύ δύσκολη η θέση και γενικά είναι πολύ δύσκολο το γεγονός να έχουν γίνει τόσες αναφορές κατά καιρούς για τα σκυλιά που κυκλοφορούν στην περιοχή και τα αδέσποτα και όχι μόνο στην Αράχωβα αλλά και στα γύρω χωριά. Δεν είναι εύκολο να “ανοίξουν τα στόματα” όπως λέει ο κόσμος γιατί όταν ένα συμβάν γίνεται καθημερινά και το χωριό υπολειτουργεί… Καταλαβαίνεις ότι καθημερινές δεν είναι έτσι η Αράχωβα, όταν πέφτει το σκοτάδι και δεν υπάρχει κόσμος στο χωριό, δεν είναι αυτό το πολυσύχναστο που βλέπουμε»

Στο φρικιαστικό περιστατικό κακοποίησης του χάσκι στην Αράχωβα αναφέρθηκαν και στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ξέσπασε για το τραγικό γεγονός. λέγοντας: «Κάποια σκυλάκια δεν στάθηκαν δυστυχώς τόσο τυχερά. Πρέπει και απαιτεί όλη η ελληνική κοινωνία δικαίωση για τον Όλιβερ. Ακούμε τραγικές περιγραφές για το τι συνέβη σε αυτόν τον σκύλο ορόσημο για την Αράχωβα, πρέπει να ανοίξουν στόματα και πρέπει σε λίγο χρονικό διάστημα να μάθουμε ποιος είναι ο υπαίτιος του προβλήματος. Δεν θα χαρακτηρίσω αυτούς τους ανθρώπους, θα πω ότι είναι επικίνδυνοι για όλους μας και πάνω από όλα για τα κατοικίδιά μας που είναι σαν οικογένεια».

Στην συνέχεια τόνισε: «Δικαίωση για τον Όλιβερ και μη ξεχνάμε ότι το θέμα μας είναι ο σκύλος και η αποτρόπαια πράξη. Όχι ό,τι συμβαίνει γύρω στην κοινωνία, πρέπει να στιγματίζεται μία συγκεκριμένη κοινωνία. Πρέπει να σταθούμε πάνω στο αποτρόπαιο έγκλημα που έγινε, να βρεθεί ο ένοχος και να υπάρχει λύση. Είμαστε χώρα με νόμους και όποιος γνωρίζει να ανοίξει το στόμα του. Κι όχι αυτό που συμβαίνει, το μπάχαλο που κάποιος λέει «είδα κάτι». Να πας με το όνομά σου στις Αρχές και να τα πεις. Αυτή η Τανζανία που γίνεται στα social που ο καθένας γράφει και κατηγορεί, είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί.

Δεν γίνεται κάποιος να γράφει ασυναρτησίες, επειδή ο ψυχικός κόσμος του δεν είναι καλά, και μπορεί να κατηγορήσει κάποιον άνθρωπο που ενδεχομένως δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό. Πρέπει να βοηθάμε και να λέμε τη γνώμη μας. Δεν πρέπει να κατηγοριοποιούμε, να σηκώνουμε το δάχτυλο και να κάνουμε cancel! Πρέπει οι Αρχές να πάρουν επιτέλους θέση! Είμαστε μία χώρα που έχουμε νόμους». Δες περισσότερα στα παρακάτω αποσπάσματα:Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.