
O Δημήτρης Αλεξάνδρου έγινε πρόσφατα πατέρας μαζί με την σύντροφο του Ιωάννα Τούνη έχουν επιστρέψει στο σπίτι τους στην Αθήνα όπου και περνούν οικογενειακές στιγμές με το μωρό.
Μιλώντας στην κάμερα του «[email protected]» εξέφρασε τα συναισθήματά του, ενώ μίλησε επίσης για τα ξενύχτια, τις νέες υποχρεώσεις, αλλά και την Ιωάννα Τούνη: «Θα καταντήσω γραφικός, αλλά δεν περιγράφεται αυτό το συναίσθημα, αλήθεια σου λέω. Είμαι ένας άνθρωπος, που πάντα αγαπούσα τα μωράκια και τα παιδάκια, αλλά όταν έχεις το δικό σου τα συναισθήματα δεν περιγράφονται».
Όσο για τα άστατα ωράρια και τον λιγοστό ύπνο, που επιφέρει η γέννηση ενός παιδιού, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δήλωσε: «Δεν ήξερα ότι υπήρχαν τέτοιες ανθρώπινες δυνατότητες, ότι μπορείς να μείνεις για πολλές μέρες με πολύ λίγες ώρες ύπνου, αλλά να σου πω κάτι; Έχεις κάνει κι έχεις κάνει πράγματα στη ζωή σου, ξενύχτια που δεν είχαν και τόσο μεγάλο σκοπό. Αυτός ο σκοπός είναι ο καλύτερος». Δες περισσότερα στο παρακάτω απόσπασμα:
Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.