Στην Κατερίνα Καινούργιου έδωσε συνέντευξη η Δήμητρα Παπαδοπούλου και μίλησε για τον έρωτα, για το ενδεχόμενο να γίνει κάποια στιγμή μανούλα αλλά και για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Γενικά πιστεύω ήμουν ένα κακοποιημένο άτομο φωτιστικά. Οι γυναίκες που κάνουν κωμωδία στην Ελλάδα είναι κακοποιημένες φωτιστικά. Είχα ευθύνη και εγώ γιατί κουρευόμουν μόνη μου. Πλέον με προσέχω πολύ και βάζω να με προσέχουν. Με τα χρόνια ντράπηκα που βλέπω κάποιες σκηνές. Λέω “τι είναι τούτο;”», ανέφερε για το πώς γράφει στην μεγάλη οθόνη.

Για την παράσταση στο Θέατρο Άλσος «Τι ζούμε ρε;» ανέφερε: «Νιώθω αυτό που δίνει ένας άνθρωπος στην σκηνή είναι δυσανάλογο με αυτό που παίρνει. Γυρνάω και νιώθω ότι ξόδεψα. Χώνω ενέργεια στην σκηνή. Είναι πολύ συγκινητικό που έχω λείψει στον κόσμο αλλά δεν είμαστε πάτσι. Εγώ δεν έχω μάθει την τεχνική πώς να κρατάω «κάβα».

Η παράταση που έχουμε πάρει για τις παραστάσεις είναι θέμα καιρού. Αυτό που συμβαίνει είναι μοναδικό. Μια επιθεώρηση δεν είναι κάτι που γίνεται εύκολα, είναι το πιο δύσκολο θεατρικό είδος στον κόσμο». Όσο για τη συνεργασία με τον Θοδωρή Αθερίδη, τον τηλεοπτικό της σύζυγο, είπε:  «Δεν τα είχαμε ποτέ με τον Θοδωρή Αθερίδη. Δεν ακουμπιστήκαμε ποτέ, είναι αδερφάκι μου. Τα ίδια ελαττώματα και προτερήματα που είχε έχουν μεγαλώσει. Είμαι κάθετη ότι δεν θέλω να κάνουμε ξανά το Σ  αγαπώ Μ αγαπάς. Είναι ένα ξένο φορμάτ και είναι πόνος που δεν σου ανήκει κάτι ενώ έχεις δουλέψει για αυτό και έχει γίνει δικό σου».

Για το JU2US και την συμμετοχή της Ζένιας Μπονάτσου κόρης του συγχωρεμένου φίλου της Βλάση Μπονάτσου ανέφερε: «Το παρακολουθούσα και χαίρομαι πολύ που βλέπω την Ζένια. Με συγκινεί σαν ύπαρξη. Συμβουλές ο βλάσης μου έδωσε πάρα πολλές και χιλιάδες χρόνια μπροστά».

Σχετικά με τις επαναλήψεις της σειράς «Οι Απαραδέκτοι» καθώς και τις σκηνές με τον Πέτρο Φιλιππίδη αναφέρει: «Όταν τελείωσαν τους βλέπαμε πολύ καιρό και κάποια στιγμή είπα ότι είναι πνευματική περιουσία. Δεν γίνεται να μην τη σέβεται κανείς και να την καταπατάει. Ευτυχώς βρέθηκε μια νομική φόρμουλα και το σώσαμε. Δεν νομίζω ότι έπρεπε να κοπούν οι σκηνές με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Είναι ένας σπουδαίος κωμικός ανεξαρτήτως τα όσα λένε. Χρησιμοποιώντας κάποιος κωδικούς καθαρά κωμικούς ήμουν σίγουρη ότι δεν θα δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα και το κοινό θα το δεχτεί. Είναι ένα κίνημα που έπρεπε να έρθει αλλά διαφωνώ με τον όρο #metoo. Θα ήθελα να είχαμε ιδανικά μια δική μας λέξη. Έπρεπε να μπει ένα μέτρο αλλά πάλι έχουμε μια ακρότητα με την αντιμετώπιση του θέματος». Δες περισσότερα στα παρακάτω αποσπάσματά:






Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.