Δήμητρα Παπαδήμα για Ελένη Μενεγάκη: «Στημένη δεν είναι αυτή η εκπομπή;»

«Το προσωπικό σχόλιο είναι μέσα σε καλούπι, εγώ δεν μπορώ το καλούπι»

Σε νυχτερινή της έξοδο συνάντησαν οι κάμερες των ψυχαγωγικών τηλεοπτικών εκπομπών τη Δήμητρα Παπαδήμα, η οποία αναφέρθηκε στις δηλώσεις που είχε κάνει πριν λίγες μέρες για την αντικατάστασή της στο “Coctail” από την Ελένη Μενεγάκη.

Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε αρχικά για τις δύσκολες συνεργασίες που είχε σε όλα τα χρόνια της καριέρας της, επισημαίνοντας ότι ακόμα και σε περιόδους οικονομικής δυσκολίας, η καλύτερη λύση είναι να αποχωρείς. «Φυσικά και έχω δεινοπαθήσει σε συνεργασίες μου και έχω φύγει. Νομίζω αυτή είναι η καλύτερη λύση. Ακόμα κι όταν δυσκολεύεσαι οικονομικά, φεύγεις. Από την άλλη, βέβαια, λες “μα μήπως προκάλεσε και εγώ;”. Υπάρχει και αυτό. Η γυναίκα από τα πρώτα βήματα που κάνει στη ζωή, μαθαίνει να είναι ωραία και μοιραία. Είναι ένα πράγμα που δεν λύνεται. Απλώς ο άλλος, το αρσενικό, πρέπει να κρατάει τους τύπους» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια απάντησε σχετικά με το σχόλιό της, στην Espresso, για την Ελένη Μενεγάκη ότι «Ικανή αποδείχτηκε να χειρίζεται στημένες ιδέες». Συγκεκριμένα η ηθοποιός απάντησε πως «Δεν είπα τίποτα για την Ελένη Μενεγάκη. Είπα ότι η Ελένη Μενεγάκη αποδείχθηκε ικανή να είναι στα στημένα πράγματα. Γιατί συζητήθηκε; Στημένη δεν είναι αυτή η εκπομπή; Δεν τη στήνουν; Το προσωπικό σχόλιο είναι μέσα σε καλούπι, εγώ δεν μπορώ το καλούπι. Αυτή είναι η δουλειά της αλλά εγώ δεν μπορώ να την κάνω αυτή τη δουλειά. Προσπάθησα, για ποιον λόγο δεν ξέρω, αλλά δεν μπορώ».

Τέλος αναφέρθηκε και στις δηλώσεις της Βίκυς Πρωτογεράκη στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ότι δηλαδή όλοι οι άντρες ηθοποιοί επιδεικνύουν το μόριό τους. Η απάντηση της Παπαδήμα ήταν: «Άλλο και τούτο. Δεν ξέρω, τι να σας πω… Δεν μου έχει τύχει».


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed