Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ο εκνευρισμός on air για τις φήμες απόπειρας αυτοκτονίας

Ένταση με τη Χρηστίδου: «Εγώ κοιμόμουν στο ξενοδοχείο που διαμένω» – Το σχόλιο της παρουσιάστριας: «Συμφώνησε να βγει και δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε σε μας η επίθεση»

Μια φήμη των τελευταίων ωρών και η διάψευση της Δήμητρας Αλεξανδράκη έφεραν μεγάλη ένταση στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι». Συγκεκριμένα, οι φήμες έλεγαν πως η Δήμητρα Αλεξανδράκη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» όπου βρίσκεται ο κολλητός της φίλος, Δημήτρης Αλεξάνδρου, θέλησαν να προβάλουν το θέμα ως «έκτακτο» και η ίδια βγήκε τηλεφωνικά.

«Έχω οικογένεια από πίσω, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να κυκλοφορήσει κάτι τέτοιο! Ο καθένας μπορεί να πει ότι θέλει. Μόλις ξύπνησα και έχω πάθει σοκ», δήλωσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Το μοντέλο έμαθε για την – ψευδή, όπως αποδείχτηκε – είδηση από τον φίλο της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος της τηλεφώνησε ανήσυχος. «Για όνομα του Θεού, καταστρέφετε κόσμο με αυτό το πράγμα! Θα το δουν οι συγγενείς μου και θα πάθουν καρδιά», είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Ζήτησε αμέσως από την εκπομπή να σβήσουν τον τίτλο που ανέφερε την «απόπειρα αυτοκτονίας» καθώς θα ανησυχήσουν στενούς της συγγενείς και η είδηση δεν ισχύει. Τότε δημιουργήθηκε ένταση με την παρουσιάστρια η οποία δέχτηκε κριτική για την είδηση και ένα σχόλιο της επιχειρηματία. Δες περισσότερα στο παρακάτω video:


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed