Η Δέσποινα Μοιραράκη για την απώλεια του συζύγου της: «Είναι τεράστιος ο πόνος»

«Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα την απώλειά του»

Καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα ήταν η Δέσποινα Μοιραράκη, η οποία μίλησε για την πρόσφατη απώλεια του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη αλλά και για το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρούσε.

Η Μοιραράκη αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο ζήτημα υγείας που ταλαιπώρησε τον Κοντούλη, χωρίς να δώσει λεπτομερείς πληροφορίες επί του θέματος, λέγοντας στο Γιώργο Λιάγκα πως «Ήταν επιθυμία του Γιάννη να μη μάθει κανείς τίποτα για την υγεία του. Πονάω πάρα πολύ για αυτό το θέμα, υποφέρω βαθιά μέσα μου, δεν νιώθω ακόμα έτοιμη, στο λέω και συγκινούμαι, να μπορώ να πω περισσότερα γι’ αυτό. Θέλω πραγματικά να το σεβαστείς, είναι τεράστιος ο πόνος Γιώργο» επεσήμανε.

Μιλώντας για τον άντρα της, τον χαρακτήρισε ως δώρο ενώ τόνισε πως ακόμα και τώρα της λείπει. Ο Γιάννης ήταν ένα δώρο στη ζωή μου. Και πρέπει να αποδεχτώ αυτή τη στιγμή πως αυτό το δώρο δεν το έχω. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα την απώλειά του. Μου λείπει πάρα πολύ. Και τώρα που είμαι εδώ νομίζω ότι θα με πάρει στο τηλέφωνο» σημείωσε η Δέσποινα Μοιραράκη αναφέροντας πως «Η ζωή συνεχίζεται με οποιοδήποτε κόστος κι αν έχει αυτό».

Επιπλέον, στη συνέντευξή της μίλησε και για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, ειδικά την περίοδο που ο σύζυγός της βρισκόταν στις τελευταίες του μέρες εν ζωή. Συγκεκριμένα είπε: «Είμαι υποχρεωμένη να προχωρήσω μπροστά γιατί έχω τρία παιδιά που στέκονται από μένα, μια τεράστια επιχείρηση και τώρα έχω κι ένα Cash or Trash. 15 μέρες έκανα γυρίσματα και πήγαινα από το πρωί μέχρι το βράδυ και να ξέρω ότι είναι οι τελευταίες μέρες. Κι όμως έβγαινα στο γυαλί, γέλαγα, μίλαγα χωρίς να ξέρει κανείς τίποτα».


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed