Δεν θα είναι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του reader.gr ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο νέο πρωινό του STAR και για τη θέση αυτή προορίζεται ο νικητής του «Survivor 2» Ηλίας Γκότσης.

O πρώην παίκτης του «Survivor» συζήτησε για μεγάλο χρονικό διάστημα με το κανάλι, όμως, υπήρχε μεγάλη διάσταση, σύμφωνα με πληροφορίες του Reader και στο οικονομικό, αλλά και ως προς τον ρόλο του στην εκπομπή καθώς μετά την τετραετή παρουσία του στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου διεκδίκησε έναν πιο διακριτό ρόλο από μια θέση σε πάνελ. Άλλωστε, τους προηγούμενους μήνες το όνομα του ακουγόταν ως συμπαρουσιαστής της Ιωάννα Μαλέσκου για τη νέα πρωινή εκπομπή που ετοιμάζει το κανάλι της Κηφισιάς.

Ο Ηλίας Γκότσης πέρασε από δοκιμαστικό και εάν τελικά «κλειδώσει» η επιλογή του, θα έχει να κάνει και λόγω της καλής χημείας με το ζευγάρι των παρουσιαστών Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλή Παύλου που εκτός απροόπτου θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες. Λίγοι το θυμούνται, αλλά έχει τη σημασία του: Στο «Survivor» του 2018 όπου κέρδισε ο Γκότσης συμμετείχε και η Ελένη Χατζίδου. Όσον αφορά στο συμβόλαιο των δύο παρουσιαστών και ζευγαριού στη ζωή θα είναι μονοετές με option ενός ακόμη έτους από πλευράς σταθμού. Στο υπόλοιπο πάνελ προβάδισμα έχει η δημοσιογράφος Μαίρη Αργυριάδου.

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.