Η Δανάη Μπάρκα για όσους θεωρούν ότι βρίσκεται στην τηλεόραση επειδή είναι «βύσμα»

«Όσοι να έχουμε μια ταμπέλα, θεωρούν ότι “έλα είναι βύσμα”…»

«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θεωρούν -τώρα δεν θέλω να το κάνω προσωποκεντρικό, γιατί πάντα όταν ακούω τέτοια μπορεί να τα συγκρίνω με πράγματα που έχω ζήσει ή κάποιοι γύρω μου, όλοι θεωρούν ότι για να είσαι στην τηλεόραση, είσαι βύσμα. Μπορεί κάποιος να βγει μπροστά -καλή ώρα η Μαίρη Μηλιαρέση, που δεν ήξερε κανένα και βγήκε επειδή ήταν λαμπερή και για το τσαγανό της- δεν μπορεί να μην το πιστεύουν αυτό για ανθρώπους που είναι ήδη αναγνωρίσιμοι»

«Όλοι οι υπόλοιποι που μπορεί να έχουμε μια ταμπέλα, θεωρούν ότι έλα είναι βύσμα. Που μπορεί να μην είναι όλοι οι άνθρωποι βύσματα. Που και γνωριμία να έχεις, το πόσο θα ανοίξει μια πόρτα είναι άλλο, αλλά πόσο θα μείνεις εσύ στο δωμάτιο με τον κόπο σου, με την προσπάθειά σου. Δεν είναι κακό να βοηθάς έναν άνθρωπο, αν μπορείς» δήλωσε το πρωί της Καθαράς Δευτέρας, σχολιάζοντας τη συνέντευξη της Μαίρης Μηλιαρέση. Θυμόμαστε παρακάτω όσα είχε πει κάποιους μήνες πριν:


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed