Δανάη Μπάρκα σε Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Με αυτό το σώμα έχω ερωτευθεί, με έχουν ερωτευθεί και με το ίδιο σώμα θέλω να φέρω στον κόσμο ένα παιδί»

Η παρουσιάστρια με αφοπλιστική ειλικρίνεια απάντησε σε όλα όσα ανέφερε η Αφροδίτη Λατινοπούλου για την ίδια και το σώμα της

Η Δανάη Μπάρκα ανοίγωντας την εκπομπή της μπήκε κατευθείαν στο «ψητό», αναφερόμενη στα όσα είπε η Αφροδίτη Λατινοπούλου για την ίδια και το σώμα της. Τα σχόλια για τα κιλά της παρουσιάστριας αλλά και τον τρόπο που προβάλλει το σώμα της από την Λατινοπούλου ξεσήκωσαν σχόλια και αντιδράσεις στο διαδίκτυο με την Δανάη Μπάρκα να δίνει την αφοπλιστική απάντηση της λέγοντας: «Με αυτό το σώμα έχω ερωτευθεί, με έχουν ερωτευθεί και με το ίδιο σώμα θέλω να φέρω στον κόσμο ένα παιδί».

Η ίδια είπε: «Έχω βρεθεί σε πολλά διλλήματα το τελευταίο 24ωρο και για το πως μπορεί κάποιος διακριτικά να μιλήσει για τα αυτονόητα. Στην αρχή λέγαμε μην απαντάς μην ασχολήσε με ανθρώπους που ψάχνουν λίγα λεπτά δημοσιότητας, επειδή όμως ο συγκεκριμένος άνθρωπος που μίλησε για κάποιο λόγο για μένα, με λόγο δικό του χωρίς λόγο γενικά, να αναπαραχθεί και το κατάφερε». Συνέχισε λέγοντας: «Όταν λοιπόν ένας άνθρωπος το μόνο του όπλο είναι να σχολιάζει  τρίτους, σε πιάνει μια λύπη και λες πόσο άδειος μπορεί να είναι μέσα του». Δες περισσότερα στο απόσπασμα εδώ:


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed