Τα δάκρυα της Φαίης Σκορδά on air

«Αλλά πόσο σημαντικό είναι αυτό… Δεν αγοράζεται αυτό»

Μία συνέντευξη της Ελένης Γερασιμίδου στην εκπομπή “Πρωινό μας” στάθηκε αφορμή για μία ευάλωτη στιγμή της Φαίη Σκορδά, αφού η παρουσιάστρια συγκινήθηκε με τα όσα είπε η ηθοποιός.

Μεταξύ άλλων, η Γερασιμίδου αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που συνέβη μεταξύ της ίδιας και του συζύγου της, Αντώνη Ξένου, ο οποίος της εκδήλωσε την αγάπη του. «Κάποιο φάρμακο για τον διαβήτη με πείραξε πολύ, καθόμουν στο τραπέζι και δεν ήθελα να φάω. Έτρωγα όμως γιατί παίρνω πάρα πολλά φάρμακα» δήλωσε αρχικά η ηθοποιός, που εξιστορούσε το περιστατικό. «Εκτός του ότι με προσέχει μην πέσω, μην σπάσω και μην πάθω τίποτα, όταν πάθαινα αυτό το πράγμα στο τραπέζι, το λέω και συγκινούμαι, κολλούσε το πρόσωπό του στο μάγουλό μου και τρέχανε τα μάτια του. Θέλει να το πει έρωτα, θέλει να το πει βαθιά αγάπη, δεν έχει σημασία, συγγνώμη… Αυτά είναι τα δώρα» είπε χαρακτηριστικά.

Αυτά τα λόγια της Γερασιμίδου προκάλεσαν έντονη συγκίνηση στη Φαίη Σκορδά, που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει το συναίσθημά της μπροστά στις κάμερες. «Τι αληθινό συναίσθημα, πόσο σημαντική είναι η αγάπη. Να είναι καλά οι άνθρωποι, είναι πολύ τυχεροί και να το ζουν. Αλλά πόσο σημαντικό είναι αυτό… Δεν αγοράζεται αυτό», σχολίασε συγκινημένη η παρουσιάστρια.


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed