Τα δάκρυα της Ελένης Γερασιμίδου για την έκφραση αγάπης του Αντώνη Ξένου

«Tο λέω και συγκινούμαι, κολλούσε το πρόσωπό του στο μάγουλό μου και τρέχανε τα μάτια του»

Στην εκπομπή “Πρωινό μας” παραχώρησε συνέντευξη η Ελένη Γερασιμίδου και μίλησε για την αγάπη που τις εκφράζει ο, επίσης ηθοποιός σύζυγός της, Αντώνης Ξένος. Η Γερασιμίδου μάλιστα μίλησε συγκινημένη για τον ίδιο.

Συγκεκριμένα, η δημοφιλής ηθοποιός δήλωσε ότι «Κάποιο φάρμακο για τον διαβήτη με πείραξε πολύ, καθόμουν στο τραπέζι και δεν ήθελα να φάω. Έτρωγα όμως γιατί παίρνω πάρα πολλά φάρμακα. Εκτός του ότι με προσέχει μην πέσω, μην σπάσω και μην πάθω τίποτα, όταν πάθαινα αυτό το πράγμα στο τραπέζι, το λέω και συγκινούμαι, κολλούσε το πρόσωπό του στο μάγουλό μου και τρέχανε τα μάτια του. Θέλει να το πει έρωτα, θέλει να το πει βαθιά αγάπη, δεν έχει σημασία, συγγνώμη… Αυτά είναι τα δώρα» είπε γεμάτη συγκίνηση.

Μόλις ολοκληρώθηκε μάλιστα η συνέντευξη, η Φαίη Σκορδά συγκινήθηκε επίσης με την έκφραση αγάπης ανάμεσα στο ζευγάρι και είπε χαρακτηριστικά: «Τι αληθινό συναίσθημα, πόσο σημαντική είναι η αγάπη. Να είναι καλά οι άνθρωποι, είναι πολύ τυχεροί και να το ζουν. Αλλά πόσο σημαντικό είναι αυτό… Δεν αγοράζεται αυτό».


Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed