Χτυπήματα «κάτω από τη ζώνη» από τον Λιάγκα στον Ουγγαρέζο: «Για αυτό ο δρόμος κάποιων είναι κοντός»

«Δεν είναι μακρύς γιατί η κακία τους δεν τους αφήνει…»

Οι δύο πρώην συνεργάτες και φίλοι, φαίνεται πως τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται σε μια έντονη κόντρα. Μετά από δηλώσεις και των δυο πλευρών αλλά και γραπτών κειμένων, το πρωί της Πέμπτης ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε με σκληρά λόγια, έτσι όπως δεν το έχει κάνει στο παρελθόν και «φωτογράφισε» τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, χωρίς όμως να αναφέρει το όνομα του.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σε ένα από τα μακροσκελή κείμενα του σατιρίζοντας την επικαιρότητα, ανέφερε και το όνομα του Γιώργου Λιάγκα γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ότι ο Γιώργος Λιάγκας για να ρωτήσει τον καλεσμένο του, Πέτρο Κωστόπουλο αν θα ξαναπαντρευόταν ξεκίνησε αναφερόμενος στην πρώην σύζυγό του που ξαναπαντρεύτηκε. Απ’το ειδικό στο  γενικό δηλαδή – το περιέγραψε στην «Επαγωγική Μέθοδό» του, ο Αριστοτέλης καλύτερα απ’όλους. Σα να του λέει, δηλαδή: «Ο Ουγγαρέζος σε είπε μαλάκα, αλλά δε θα σε ρωτούσα ποτέ γι’αυτό. Ουγγαρία έχεις πάει ποτέ; Θα ήθελες;»

Ο γνωστός παρουσιαστής θέλοντας να απαντήσει στα όσα γράφτηκαν ανέφερε τα εξής: «Υπάρχει μία ταμπέλα σε πολλά γραφεία που μπαίνω εγώ μέσα και λέει: Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος, δηλαδή σε έχω ευεργετήσει; Σε έχω βάλει δίπλα μου; Σου έχω δώσει ευκαιρία; Είναι βέβαιο ότι μετά από μερικά χρόνια θα έρθεις εσύ και θα γράφεις εναντίον μου» Συνεχίζοντας είπε: «Το έχω βιώσει κι εγώ πολλές πολλές φορές Τάσο μου και το βιώνω. Δεν πειράζει να είναι καλά. Για αυτό ο δρόμος κάποιων ανθρώπων είναι κοντός και δεν είναι μακρύς γιατί η κακία τους -ενώ έχουν ταλέντο- δεν τους αφήνει να κάνουν ένα μακρύ δρόμο, όπως θα άξιζε. Είναι θέμα χαρακτήρα το να μην κάνεις μακρύ δρόμο κι όχι ταλέντου. Ταλέντο υπάρχει, ο χαρακτήρας είναι κακός όμως. Μεγάλη κουβέντα».

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου.

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed