Χρήστος Βαλαβανίδης: «Πριν το εγκεφαλικό ήμουν πολύ οξύθυμος… Γινόμουν έξαλλος, έβριζα, θύμωνα, ήμουν επιθετικός»

«Δεν με ένοιαζε που έχανα τις φιλίες, είμαι λίγο αυτάρκης, εγωκεντρικός και το παραδέχομαι»

Στην εκπομπή “Στούντιο 4” βρέθηκε καλεσμένος ο Χρήστος Βαλαβανίδης, που μίλησε σαν ανοιχτό βιβλίο σχετικά με τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε και πώς αυτή άλλαξε στη συνέχεια το χαρακτήρα του.

Αναφερόμενος στο εγκεφαλικό επεισόδιο που πέρασε στα παρασκήνια της παράστασης “Toc Toc” που συμμετείχε το 2015, ο δημοφιλής ηθοποιός περιέγραψε όλα όσα συνέβησαν τον Μάρτη εκείνης της χρονιάς. «Στα καμαρίνια, πριν την παράσταση έχασα τον κόσμο. Έπεσα σε μία γωνία, με βούτηξε ο Κώστας Σπυρόπουλος, με πήγε στο νοσοκομείο και με έσωσε. Με πήρε εγκαίρως στο νοσοκομείο και με πρόλαβαν. Δεν ξέρω πόσο τυχαία ή της μοίρας είναι. Αλλοίωσα αρκετά τον χαρακτήρα μου, την συμπεριφορά μου. Πριν το εγκεφαλικό ήμουν πολύ οξύθυμος, είχα λόγους, κάτι δεν μου άρεσε» ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια τόνισε πως αυτό το περιστατικό άλλαξε αρκετά το χαρακτήρα του, λέγοντας ότι ένα μεγάλο ποσοστό θυμού που είχε μέσα του, έφυγε. «Όταν υποτιμούσαν την νοημοσύνη μου γινόμουν έξαλλος, έβριζα, και θύμωνα και ήμουν επιθετικός. Δεν έδειρα κανέναν, ούτε έδωσα χαστούκι αλλά είχα αιχμηρή γλώσσα. Άλλαξε μόνο του, όπως και το ότι αδυνάτισα και έχασα 20 κιλά» είπε και συμπλήρωσε: «Δεν με ένοιαζε που έχανα τις φιλίες, είμαι λίγο αυτάρκης, εγωκεντρικός και το παραδέχομαι. Αλλά και καλό παιδί, ειλικρινής και πολύ τίμιος μέχρι αηδίας. Δεν λέω ψέματα μεγάλα για να κερδίσω κάτι, να κρατάω τον λόγο. Εάν εξαπάτησα κάποιον θα το έλεγα. Προφανώς και αδίκησα κόσμο, το υποπτεύομαι».

Ο Βαλαβανίδης αναφέρθηκε και στη σύζυγό ου λέγοντας ότι «Η γυναίκα μου με χαίρεται καλύτερα τώρα. Έχω γίνει λίγο πιο ευχάριστος και το εύχομαι να το δεχτεί ότι είμαι ευχάριστος».


 


 

Ακολουθήστε το YourTipster.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τα νεότερα του lifestyle κόσμου

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Editor

Δημοσιογράφος που, αν και στην πραγματικότητα ζει στην Ελλάδα, του αρέσει να ταξιδεύει στον κόσμο. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μέσα από σειρές, ταινίες αλλά και τη μόδα.

No Comments Yet

Comments are closed