Χρήστος Μακρίδης: Οι νέες δηλώσεις για το Big Brother και το θαύμα της ζωής του

Λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του, ο Χρήστος Μακρίδης μίλησε στη Σάσα Σταμάτη για το Big Brother αλλά και για τη σύλληψη της κόρης του, όταν όλα έδειχναν ότι η σύζυγός του δεν μπορούσε να κάνει παιδιά.

Για το Big Brother: «Εγώ είχα αντοχές να κάτσω κι άλλο, αλλά έπρεπε να γίνουν πράγματα όπως εγώ πίστευα καλύτερα. Διεκδικούσα με κάθε δικαίωμα να μπω κι εγώ στην πεντάδα και στην πρώτη θέση. Κάποια πράγματα δεν μου άρεσαν, είπα τη γνώμη μου, βγήκα προτεινόμενος, επέλεξε ο κόσμος ότι πρέπει να φύγω και έφυγα».

Μίλησε, όμως, και για την κόρη του, Ραφαελία: «Ένα αληθινό θαύμα για εκείνον και τη σύζυγό του που οι αρχικές διαγνώσεις των γιατρών έλεγαν ότι δεν θα μπορούσε να μείνει έγκυος. Το θαύμα στη ζωή μου είναι η κόρη μου και κυριολεκτώ σε αυτό που σου λέω. Πήγαμε στο Μοναστήρι του Αγίου Ραφαήλ στη Μυτιλήνη, πηγαίναμε κάθε χρόνο. Πήραμε την ευλογία από την ηγουμένη κι είδα και το δεσπότη, τον Ιάκωβο, και μου είπε “Χρήστο, του χρόνου θα έρθετε να βαπτίσετε εδώ το παιδί σας”, ενώ εμείς ξέραμε από τους γιατρούς ότι δεν υπήρχε πιθανότητα να μείνει έγκυος η γυναίκα μου. Μας το είχαν αποκλείσει. Με το που γυρίζουμε από Μυτιλήνη, ο πατέρας μου, 67 ετών, έχει καλπάζουσας μορφής καρκίνο και σε δέκα μέρες πεθαίνει. Ερχόμαστε σε επαφή με τη Δώρα 35 δευτερόλεπτα. Η ψυχολογία μου ήταν στο πάτωμα. Στα 40 του πατέρα μου η Δώρα ήταν έγκυος».

Μπες εδώ και βάλε αστεράκι στο YourTipster για να μαθαίνεις τα πάντα πριν απ’ όλους

YOURTIPSTER TEAM
YOURTIPSTER TEAM

Το YourTipster δίνει τα tips που πρέπει να γνωρίζεις για προϊόντα, τάσεις και μέρη. Εδώ θα διαβάσεις όλα εκείνα τα tips για την καθημερινότητά σου, την ομορφιά, το προσωπικό σου style και όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

No Comments Yet

Comments are closed